Återigen fick deltagarna i UMCK´s Bil & MC-Rally ett perfekt sommarväder då årets rally skulle avgöras på småvägar runt i Norduppland. Temat för året var ”Badplatser” – mest med tanke på att det varit fina möjligheter till mycket bad under sommaren. Anders ”Duval” Persson och Owe Dellbeck hade gjort en ordentlig inventering av de uppländska badplatserna och lagt en fin bana på en 8 -9 mil med slutmål i Nyvalla där sedan ”Race Runt Ranchen” skulle genomföras på eftermiddagen. Utgångspunkten var Gamla Uppsala där starten gick på lördagsförmiddagen med över 40 deltagare som fanns på plats - bilden nedan!
Rally-10_-_1

Deltagarna släpptes iväg med några minuters mellanrum för att förhindra att man bara "hängde på" den framförvarande! Här är det "Posa" Serenius med Ulla på "bönpallen" - speciellt inbjudna gäster - som ger sig iväg från starten i Gamla Uppsala. Startern "Duval" Persson och chefstrimmare Stig Bernström ser till att allt går rätt till!

Rally_-10_-_3

Vid varje, av de fem badplatserna som skulle besökas, fanns sedan ett antal frågor som skulle besvaras. För en del orsakade frågorna en hel del bekymmer men för de som kunde sin ”läxa” klarades frågorna galant! Här är det segrarparet "Team Lööf" som försöker knäcka frågorna som fanns uppsatta tillsammans med bl.a. "Storken" Lundin - även han en av gästerna som var inbjudna till dagens aktiviteter!
 
Rally_-_10_-_4 

Och för de två bästa, som svarade rätt på nio av de tio frågorna, behövdes utslagsfråga för att kunna utse dagens segrare! Och segrare blev Team Roine & ”Gittan” Lööf som tog hem äran och det fina första priset!
Rally_-10_-_5

Och nedan den officiella prislistan för årets Bil & MC-Rally! Resultaten från Race Runt Ranchen kommer senare!
Resultat_Rally-10-65