Även i år så hade UMCK-veteranerna valt Söderby Golf & Krog för att samlas runt det traditionella julbordet. Och det blev en hellyckad fest! Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden – Fin julstämning på Söderby krog när 32 UMCK-Veteraner samlades för det traditionella julbordet!
Julbord 19 Grupp Start 1024x510 2

Ordförande Bosse Svensson hälsade alla välkomna och noterade att vi var, efter några sena återbud p.g.a. sjukdom, 32 st redo att njuta av sällskap och god mat. Han påminde också att det var tre år sedan senaste julfesten av detta slag. (2017 var det UMCK:s 70-årsjubileum och 2018 vårt eget 25 årsjubiluem). Även denna gång var Tomas Trubadur på plats och förgyllde festen med skön musik och sång. Var det god mat de tidigare årgångarna så hade Söderby krog denna gång överträffat sig själv, helt enkelt jättegott !!

Som vanligt så hade vi också ett lotteri, denna gången med vin som priser. Anders Israelsson, 1:a pris och Anke Hallman tog både 2:a och 3:e pris.

Totte Hallmans storasyster Gudrun tog sedan till orda och berättade om ett antal händelser under Tottes tidigare barndom då hon hade "ansvaret" att hålla på koll på honom. Det var också en variant av uppvaktning av Totte i efterskott av hans 80 årsdag. Totte hade satt ut en annons om att han inte ville ha någon uppvaktning. Det blev precis motsatt, mängder, stora som små "råkade" han ut för, både här hemma i Sverige såsom i Las Vegas, dit han åkt för att komma undan, Icke så ! Men han har lovat att komma med ett inlägg om ”firandet” på vår hemsida! Totte hade också fixat ett trevligt bildspel som uppskattades mycket. Många av oss såg också till vår förvåning att vi medverkade som "showartister" ?!

Under hela kvällen var det full surr bland deltagarna, vilket alltid brukar vara det mest uppskattade inslaget varje gång när vi träffas i olika sammanhang.

Bilden nedan - Ordförande Bo Svensson , funderar han på vad han skall säga, eller ?
Julbord 19 Bosse 577x1024

Bilden nedan - I bakgrunden till v, Trubadur Tomas, till höger Ordf. i samspråk med kassören Matte Wigenfeldt. I  fronten ses Olle Ståhls sambo Gun Johansson ut att ha ett intressant samspråk med Anders Israelsson. Mitt emot pratar Yngve Ekeberg, till höger med "Bagarn", Ove Johansson
Julbord 19 Grupp 1024x572

Bilden nedan  - Perfekt julstämning på Söderby Krog!
Julbord 19 Fönster 1024x846

Bilden nedan - Övre raden, till vänster, Anke Hallman och "Ampe" Persson. Till höger "Gittan" och Roine Lööf, undre raden till vänster Roine Lööf och Bosse Svensson, till höger Lelle Dahlen och Britta Johansson
Julbord 19 Gruppen 994x767

Bilden nedan - Övre raden till vänster, Kalle Östlund med sambo Ingrid Andersson, till höger Tomas Trubadur. Under raden till vänster Ulla och Harry Hurtig, till höger Signe Svedberg-Brandt
Julbord 19 Grupp 2 729x654

Bilden nedan - Bosse Svensson med paret Camilla och Totte Bräck och till höger Gudrun Eriksson.
Julbord 19 Bräcken o Co 2 1024x654

Bilden nedan - Thomas Runnevik testar dessertbordet.
Julbord 19 Runnarn 1024x768

Bilden nedan - Vinnaren i vinlotteriet Anders Israelsson med famnen full !
Julbord 19 Anders I 1024x768
 
Bilden nedan - Anke Hallman hade turen på sin sida. Hon vann både 2:a och 3:e pris i vinlotteriet. Här med Totte H.
Julbord 19 Anke TH 768x1024