Över 200 personer kom till Norrköping för att vara med och fira när ”Varg-Olle” inbjöd till 90 årsfest!
Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden – Det är på en 2-hjuling ”Varg-Olle” trivs bäst på! Stilig 90-åring!
1 Vargen på KTM 2 1024x721

Stämningen var hög i festlokalerna på Sörby Herrgård i Norrköping där firandet av Varg-Olles 90-årsdag ägde rum. Alla ville vara med och fira ”Varg-Olle” – allt ifrån SVEMO’s ordförande Håkan Leeman, plus en lång rad av de svenska världsmästarna på två hjul till den vanliga speedway entusiasten, fanns på plats.

Bilden – En samling av svenska världsmästare runt jubilaren! Fr. vänster - Anders Michanek, Erik Stenlund, Bengt Johansson (VM i sidvagn Road racing) - Torsten Hallman, Varg-Olle, Ove Fundin och Björn Knutsson!
2 Vargen Holm Grupp 3 1024x618

”Varg-Olle”, som varit en flitig gäst på UMCK-Veteranernas aktiviteter, uppvaktades av ett 10-tal medlemmar från vår eminenta veteranklubb. En stor foto, en fotobok om våra aktiviteter samt en antik speedway väst överlämnades till jubilaren. Just speedway-västen var speciell då den var tillverkad av vår medlem Kalle Göransson. Den använde han när han på 50-talet åkte cykelspeedway och var stor beundrare av ”Varg-Olle” och klubben Vargarna!
Bilden – ”Varg-Olle” ser på när ”Totte” Bräck och Mats Wigenfeldt från UMCK-Veteranerna testar den gamla speedway västen!
2 Vargen Bräcken Matte W 1024x768

Bilden –”Ampe” Persson överlämnar fotoplanschen!
3 Vargen o Ampe 1024x768

Bilden – Fler som var på plats för att fira ”Vargen” var.Staffan Eneqvist och Ulla Serenius
4 Vargen Staffan Ulla 1024x768

Bilden -……och Heléne Holm!
5 Vargen Heléne Holm 1024x768

Bilden - ----- och fler Världsmästare! Fr.v. Erik Stenlind, Bengan Jansson, Torsten Hallman, Varg-Olle, Ove Fundin och Staffan Eneqvist!
5 Vargen o Mästarna 1024x661

Bilden – Allas vår ”Varg-Olle” var den som lämnade baren sist på hotellet – mycket nöjd med festen! Tack för en fantastisk trevlig fest "Vargen" - med hälsning från de deltagande UMCK-Veteranerna!
6 Vargen Porträtt 2