I dessa juletider är det många som vill göra fina utsmyckningar med juldekorationer med lampor och olika ljusslingor för att höja julstämningen.

Men rekordet i fråga om uppmärksamhet fick nog vår vän ”Greg” när han i år smyckade ut sitt hus. Här är Gregs egen berättelse:

”De goda nyheterna är att jag verkligen överträffade mig själv i år när jag dekorerade mitt hus. Den dåliga nyheten är att jag måste ta ned ”honom” efter bara två dagar! Jag har aldrig tidigare haft så många människor som kommit skrikande hem till mitt hus – och jag aldrig varit med om så många dråpliga saker!

Några saker som inträffade som gjorde att jag tog ner ”juldekorationen”:

- En gammal dam fick tag i stegen, reste den och klättrade upp. Hon höll på att ta livet av sig då stegen vickade då hon själv upptäckte att den hängande gubben inte var äkta!

- Hon var inte den enda som försökte klättra upp! Jag hade så många människor som kom så planteringen blev nedtrampad, massor av svarta bromsspår ute på gatan, några körde rätt upp på gräsmattan!

- Polisen beordrade mig att ta ner ”honom” när dom körde förbi huset och själva nästan krockade med alla andra människor som samlats på gatan.

juldekoration