Dags igen med en tävling! Här gäller det att vara snabb för den här gången kommer det inte att ta tre veckor för att få in rätt svar!

Den här gången skall vi inte heller ha frågor om veterancyklar utan det är två av de tre smågrabbarna på bilden nedan som vi vill veta lite mera om!

Vi vill nämligen ha namnen på de två killarna som sitter på var sida om killen i mitten!

Ni får inget tips om hur länge sedan bilden togs men det är tillräckligt länge sedan! För båda två har redan slutat att åka motocross på högsta världsnivå. Under sin aktiva tid så samlade de på mästerskap av ädla valörer. Och även idag  tar dom säkert ut en crosscykel och latjar lite fast dom kommit upp i åren!

När du listat ut vilka de två grabbarna på lilla bilden är - Klicka på "Kontakt" i rubrikraden och skriv in ditt svar. Ange samtidigt din e-mailadress så vi  kan nå dig för att skicka priset!

Om du blir först med att komma in med de rätta namnen på grabbarna så vinner du diplomet "Mr Moto Know-It-All" - ett bevis att du kan din historia inom motocrossens värld!

Dessutom, på den stora bilden, visas även en bild på en kommande cross-stjärna. Han har dock inget med tävlingsfrågan att göra. Han har tränat så hårt och länge att han somnade på sin kära motorcykel. Det kan man kalla för - äta - sova - älska sin sport!

{mosimage} 

{mosimage}le_tres_courer

 

trtt