I helgen kördes LA1, den första av de 17 Stadion Supercross tävlingarna som ingår i årets amerikanska Supercross serien. Och som vanligt var det fullsatt när den första tävlingen avgjordes på Anaheim Stadium i Los Angeles.
Den stora snackisen inför tävlingen var. Skulle föregående års överlägsna segrare i 250-klassen, australiensaren Jett Lawrence, nu vara kapabel att vinna även i stora klassen?
Klicka på rubriken för att läsa vidare!
Bilden – Starten har gått för årets Supercross säsong!
Web sida 24 A

Bilden nedan – Jo då! Visst klarade Jett Lawrence av att vinna även i sin första tävling i Supercrossen. Här en bild på Honda teamet, som även i år leds av Teamchefen Lars Lindström, och en glad Jett som tar emot publikens jubel. 
Jett vann före Jason Andersson och förra årets segrare Chase Sexton – nu på KTM!
I Light klassen vann Husqvarnas RJ Hampshire, före Jordan Smith och Levi Kithchen.
Web sida 24 B

Bilden nedan – Jett Lawrence dominerade 250-klassen förra säsongen – och han kommer med säkerhet att helt dominera årets Supercross säsong. Han ledde från start till mål, åkte lugnt och fint med massor av marginal under hela loppet, ingen har en chans emot Jett! Startvurpor eller skador är det enda som kan hindra honom från att vinna.
Web sida 24 B1

Bilden nedan - Och här har vi ett exempel på vad som just kan hända. Här kämpar Cooper Webb med Jason Anderson om andra platsen och tar i lite för mycket, landar lite fel och vips så blir det en vurpa. Marginalerna är sååå små, minsta lilla misstag så ligger man där.
Web sida 24 C

Web sida 24 D

Web sida 24 E

Bilden nedan –
Intresset att visa upp crosscyklar från starten av motocrossen i USA är stort. Här en utställning i depåområdet med veteran crossmaskiner!
Web sida 24 F