Vi i UMCK-Veteranerna tänkte ha en "enkel" frågetävling för våra medlemmar där de tre första inlämnade svaren med alla rätt får en årsprenumeration på tidningen RACE. Allt i ett försök att stötta tidningen efter att vi sett deras annons i de senaste nummret! Och de som inte vinner kan ju också vara med och stötta RACE genom att beställa en egen prenumeration!
Klicka på rubriken för att se frågorna!
1 Race 20 2 678x1024

Ni som inte läser eller känner till tidningen Race så är det MC sportens "bibel". Tidningen är väldigt viktig för utövare och entusiaster inom Motocross, Enduro, Speedway och Trial, de grenar som de bevakar. Vidare skriver de mer och mer om nostalgi och andra intressanta saker i vår MC värld. Bla. som ni minns, ett stort reportage av vår veteranklubbs 25 års jubileums firande, där ägaren och chefredaktören Jonas Hagren från RACE deltog.

Alltså – Du som är medlem i UMCK Veteranerna kan vinna en årsprenumeration på RACE om Du är en av de första tre som svarar rätt på följande:
Vilken är föraren/personen på fyra av bilderna. En bild visar ett MC museum, vems är frågan. Som utslagsfråga används den sista bilden där det gäller att känna igen så många som möjligt på bilden. 

Svaren skickar ni på mail/sms till:

Bo Svensson. SMS: 070-8778815 eller E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bild 1
bild 1

Bild 2
bild 2

Bild 3
bild 3

Bild 4
bild 4

Bild 5
bild 5