Glad Påsk! Många tack för att hjälpa till med att lägga ut på Facebook och UMCK-Veteranernas hemsida. Tack, det såg jättebra ut. Tack för att du lade in Indiras namn, hon blev så glad. Skulle haft med henne några sek på videon. Klicka på rubriken för att läsa vidare!
Bilden – Rolf och Indira skickar Påskhälsning!

Tibbe Indira 1024x831

Vi har nu haft Curfew i fem veckor och det fortsätter månaden ut. Vi är förbjudna att lämna hus eller lägenhet där vi bor. Vi måste handla mat och medicin över nätet.
För oss är det inte så besvärligt då vi har stor tomt och fem anställda som bor i vårt pensionat. www.villahundira.com. Städning, tvätt och en kock som lagar för god mat vilket innebär att vi måste röra på oss för att inte tjockna till. Har gjort en liten bana där vi kan gå eller jogga. 
Det är väldigt strikta direktiv från myndigheterna. Om man av olika skäl behöver lämna sitt boende, måste man ha ett intyg från polisen.
Vi har därför 17000 människor i fängelse och över 5000 fordon omhändertagna av polisen.
Har mer än 200 infekterade varav 45 efter behandling har fått gå hem. 7 döda hittills! Vi är ändå över 21 millioner innevånare i landet. Samtliga i vår värld fick ju ”tidigt” dom nyheter som behövdes från Kina. Vi anser att vår regering med sina seriösa tidiga strikta instruktioner har lyckats bra med att bekämpa Coronan.
Vi önskar er alla en fin Påsk helg. / Indira o Rolf