En strulig årsmötets dag som ändå slutade på ett bra sätt!
En toppidrottsman blir efter en stor seger som tagits med mycket liten marginal till tvåan intervjuad av en journalist som säger; Där hade du tur! Idrottsmannen svarar: Jag har kommit på, att ju mer jag tränar, ju mer tur har jag!
Jag jämför det med hur vår välorganiserade kamratförening med fantastiska medlemmar kan vända en strulig start till något riktigt bra. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Karamell lowlow

Det börjar med att man ringer till vår kassör Matte Wigenfeldt från den lokal som vi hyrt och meddelar att man har en stor vattenläcka i gatan utanför och därför är vatten och avlopp avstängda. Matte åker till lokalen för att se hur det ser ut och möter då vår klubbmästare Bruno Eriksson som är på väg att hämta nyckeln till lokalen. Dit kommer också Ove "Bagarn" Johansson, en medlem som alltid ställer upp när något skall fixas.
Det blir att samla ihop en antal termosar, åka och handla pappmuggar, pulverkaffe och andra tillbehör som behövs. "Tur" skall man också ha! I alla år tidigare har två medlemmar: Perra Nyberg och "Bagarn" fixat mackor etc själva men detta år hade vi bestämt att köpa dem i från Mimmis Café där vi fikar på fredagarna. Anledningen var att vi ville stötta ägaren ekonomiskt i hennes tuffa konkurrens. Därefter åker killarna hem och värmer vatten och släpar ner allt till lokalen.

Själva årsmötet är också det snabbt avklarat beroende på att valberedningen gjort ett perfekt jobb och hade allt klart att bara klubbas igenom. Och så tur igen: Vi har normalt något föredrag eller dylikt efter själva årsmötet och denna gång var det planerat att Totte Hallman skulle berätta om bildandet och drivandet av SHIMANO i Sverige. Nu fick han förhinder så detta måste skjutas på framtiden. Med vatten och avlopp avstängda var det lika bra att ett antal kissnödiga gubbar fick åka hem istället!