Kenneth Olausson, en av Sveriges mest erfarna motorjournalister och fotograf berättar om sin tid med sin vän Ronnie Peterson. Kenneth har som få andra följt Ronnie på tävlingsbanor världen över. Kom till Berwaldhallen där Kenneth kommer att berätta och visa bilder från tiden då han reste med Ronnie.
Klicka på rubriken för att läsa mera!! 
Ronnie AA 1024x555

Deadline - Ronnie
Han är en av Sveriges mest kända sportprofiler.Jag tillbringade 10 år med Ronnie och reste världen runt för att följa min vän. I ett unikt framträdande berättar jag om gamla, goda tider när vår svenske racerförare utvecklades till att bli en av världens främste och snabbaste i sin epok. Örebroaren startade i 123 Grands Prix, varav jag var närvarande vid nästan 50 tävlingar. Ingen annan svensk har varit med i GP-sammanhang som jag under den här eran, när formel 1 handlade om segrar, liv och död.
Grand Prix var mitt livselixir på 70-talet. Efter 56 år avslutar jag karriären med att hyra Berwaldhallen i Stockholm den 2 november: 10 år med Ronnie, blir ett framträdande utan livlina – ett crescendo som mognat i över 50 år. Efter den sista svängen med supersvensken blir det målflagg.Monaco,
Monza, Ronnie. Chapeau, Deadline, Rosebud.
Hoppas vi ses där; berwaldhallen.se/kalender
Rönninge i maj 2019
Kenneth Olausson

Ronnie Biljetter

Ronni ansikte 683x1024