Sveriges Radio & TV har genom åren spelat in dokumentärer om kända personers liv och leverne. Nu har turen kommit till ”Varg-Olle” Nygren - som dessutom fyller 90 år i år!
Bilden – ”Vargen” hade en klippbok med bilder - så stor att den måste köras på en flakmoppe! Klicka på rubriken för att se mera!
Vargen 1 1024x768

I och med att ”Vargen” är honnörsmedlem i eminenta UMCK-Veteranerna så ville regissören filma några sekvenser och visa vad ”Vargen” gör på gamla dagar tillsammans med UMCK-Veteranerna! Vad passade bäst – jo, att visa hur man kör Racet Runt Ranchen ute i Nyvalla! Problemet var dock att vi  inte har kört något race de sista åren! 
Men - för att få det att se naturligt och autentiskt ut så samlades ett gäng UMCK-Veteraner ute på filminspelningen för att återuppliva moppetävlingarna. ”Posa” Serenius och ”Totte” Hallman fick starta i heatet med ”Vargen” för att köra ett ”moppe-heat” som filmades! Vem vann får ni se när filmen visas på SVT i början av nästa år.

Bilden nedan - I klippboken fanns bilder från "Vargens" glansdagar. Här tillsammans med sin första fru!
Vargen 13

Bilderna nedan från inspelningen som skedde med en bil med kameran monterad på bilen! Dessutom fanns en hejarklack av UMCK-veteraner som ställde upp. Och Roine Lööf fick agera starter och målflaggare!!
Vargen 2 2

Vargen 3 2

Vargen 4 3

Bilden nedan - "Vargen" var taggad som tusen. Precis som en 90-åring ska vara när man får gasa moppe!
Vargen 5 2

Vargen 7 2