UMCK-Veteranerna och övriga inom motocrossvärlden har sorg. Sten "Storken" Lundin, 2-faldig världsmästare i motocross är död. Han somnade in efter att ha drabbats av hjärtproblem fredagen den 3 juni. Han är sörjd och saknad av oss UMCK-veteraner och våra tankar går till hans fru Britt, sonen Kenneth och övriga familjemedlemmar. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Vi alla saknar dig Stene. Vila i frid!
Sten Lundin

För oss UMCK-veteraner kom det verkligen som en överraskning att Sten "Storken" Lundin gått bort. Under styrelsemötet som klubben hade den senaste veckan beslutades det att just Stene skulle bli invald som Honörsmedlem i vår eminenta veteranklubb och han hade även blivit informerad om detta faktum och såg fram emot kommande träffar i klubben.
Stene har ett flertal gånger deltagit i UMCK-veteranernas jippo "Racet Runt Ranchen" tillsammans med andra inbjudna gäster, typ "Varg-Olle", "Posa" m.fl. och gillade verkligen dessa träffar.
Bilden nedan - Här syns Stene mitt bland övriga klubbmedlemmar för något år sedan!
Stene bland UMCKare

Stene höll alltid kontakt med oss i veteranklubben som ses nedan.
Bilden nedan - Julhälsning till klubben med en speciell signatur - en stork som han alltid avslutade sina kort och brev med!
Stene signatur 790x545
Men tyvärr hann han inte ta emot sitt medlemskort!
Sten Medlemskort

 


Även om vi i klubben haft mycket kontakt med Stene under sista åren i mera lekfulla tillställningar inom klubben så är det ju som motocrossåkare vi mest kommer att minnas honom! Vila i frid Stene!
Stene Lundin

Sten Lundin Sittendorf 60 535x790