Västsura TT flyttar in i Surahammar och Varg-Olle kommer!
Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - "Varg-Olle" kommer att finnas på plats i Surahammar och visa upp Hedemora cyklarna!
Varg Olle tavla 800x643

 

Passa på att besöka Mc museet Gyllene Hjulet på Kontorsvägen 2 (Bruksgatan) i Surahammar på Motorhistoriska Dagen 6 juni 2016! Där kommer man att lufta gamla TT-maskiner!
Västsura TT som kördes på 1930-talet i Västsura utanför Surahammar återuppstod som Parad några gånger på 1980 talet. Nu är det åter dags för Parad med TT motorcyklar från förr. Paraden skall genomföras vid Mc museet Gyllene Hjulet med en slinga runt Bruksparken och Brukskontoret.
Lennart ”Rostfria” Andersson, mannen bakom det hela, meddelar att paradkörningen kommer att ske under två pass den 6 juni första passet kl. 11.00 – 12.00 och andra passet kl.14.00 – 15.00 (cirka tider). Man räknar med att ha 30 ekipage som man delar in i grupper om 10 ekipage som kör i 20 minuter/grupp.
I uppehållet mellan körningarna kommer Varg-Olle att intervjuas på Mc Museet där det också finns möjlighet att köpa Vargens bok, Varg-Olle Mannen, tiden, livet.
Ett antal TT-cyklar kommer att ställas ut för visning och några kommer att startas och bjuda på ”ljuv musik”. Rolf Sundberg från Virsbo kommer dit med sina ”engelsmän” en AJS 7R och Matchless G45. De motorcyklar som Varg-Olle körde under sin aktiva tid som TT-förare. Alla som besöker Mc Museet den 6 juni får ett idolkort av Varg-Olle med möjlighet att få det signerat.
Till alla UMCK-Veteraner! Vi återkommer några dagar före den 6/6 för att bestämma mötesplats, anmälan och samåkning till Surahammar. Kolla in på vår hemsida för ytterligare info!

Bilden nedan - Varg-Olles G45 kommer att finnas på plats!
Vargens G45 790x524

Bilden nedan - Denna Mondial 175 är en av alla fina maskiner som man kan se på Gyllene Hjulet!
V Mondial 175cc 790x524