Det blev en hellyckad kväll för ett 20-tal UMCK-Veteraner när första bowlingkvällen genomfördes på Latitude -59. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Här ser vi Ove Johansson i ett av försöken att slå en strike!
Bowling 1 800x600

Alla som kom till anläggningen Latitude -59 blev mäkta imponerade över de fina lokalerna som fanns där med plats för bowling & golfputting bana och ett flertal andra banor och spel. Vår 20 man starka gruppen delades upp i lag, även om tävlingen gick ut på att den lägsta platssiffran i de två tävlingsmomenten skulle bli kvällens segrare. Många hade inte ens sett en bowlingbana på vykort så stilarna varierade när kloten skickades i väg på de olika banorna med mer eller mindre bra resultat. Stämningen var dock hög bland deltagarna som med uppmuntrande rop försökte hjälpa varandra till ett bra resultat.
Lika var det med puttingtävlingen, som i den skumma belysningen gjorde det svårt för spelarna att se lutningar och svårigheter på banorna. Men alla var glad aoch nöjda med kvällens aktivitet som avslutades med middag och prisutdelning.
Tyvärr så strulade det till sig en aning då ett av lagens scorekort kom bort efter puttningstävlingen. Den, eller de spelare, som råkade ut för malören kommer att bli kompenserade under en kommande aktivitet!
Kvällens segrare blev "halvproffset" Totte Hallman som var en av de få bland deltagarna på plats som tidigare provat på både golf och bowling. Överraskande tvåa i tävlingen kom Bosse Ekeberg som, kvällen till ära, hade tagit med sig sin assistent som gjorde jobbet på banorna - och detta geniala upplägg godkändes av tävlingsledningen! På tredje plats kom sedan kvällens "allt-i-allo" - aktivitetsgruppens chef Anders "Ampe" Persson. Han gjorde ett jättejobb med att få kvällens aktiviteter att fungera med - de ibland villrådiga deltagarna!

Bilden nedan - Per Ohlsson koncentrerar sig på att få i putten - och som går i!
Bowling 6 580x800

Bilden nedan - Kvällens tävlingsledare "Ampe" Persson kollar så deltagarna trivs vid matbordet!

Bowling 2 800x600

Bilden nedan - Det vikigaste för kvällen - den sociala samvaron i gänget!

Bowling 3 800x600

Bilden nedan - Segraren i kvällens aktiviteter - här med förstapriset!
Bowling 5 TH