I helgen kördes den första, av sexton tävlingar som ingår i den amerikanska Supercross serien, på Anaheim Stadium i Los Angeles. THOR-sponsrade Jason Andersson på sin  Rockstar- Husqvarna tog överraskande hem segern. Klicka på rubriken för att se flera bilder!
Jason at LA1 16

Bilden nedan - Ett glatt Husky-Team! Det var första gången någonsin som en Husqvarna förare vann en Supercross tävling!
Jason winner LA1 16

Bilden nedan - En strålande glad Jason pustar ut - och säger HELL - YES! - efter den överraskande segern!
Jason efter win

Bilden nedan - Men det har kunnat gå riktigt illa för Jason! Under träningen kom han fullständigt fel i landningen efter ett hopp och kunde inte ta svängen utan for som en raket rakt av banan och in bland förarna som skulle ut på nästa träningspass. Här syns Jason högt över de väntande förarna - ett mirakel att ingen skadad!
Jason flyger

Bilden nedan - Det blev dubbelseger för THOR då Yamaha-föraren Cooper Webb vann Lights-klassen i suverän stil. Hans seger var dock inte så överraskande - han var allas favorit till att ta hem segern!
J Cooper Webb Winner LA1

Nästa tävling körs i San Diego kommande helg och serien avslutas i Las Vegas med den stora finaltävlingen den 7 Maj -16. För den som är intresserade att se finalen i Las Vegas finns ett förmånligt erbjudande från Norwegian Airways. För endast 3.150:- kronor kan man flyga tur & retur Arlanda - Las Vegas med direktflyg. Avresa den 3/5 och retur den 10/5-16!