På Lördag-Söndag den 1-2 Augusti kommer årets höjdpunkt att ske för intresserade MC-veteraner. Då träffas alla Sveriges Världsmästare på VM-Träffen i Linköping! UMCK-Veteranerna har ordnat bussresa!
Klicka på rubriken för att läsa mera!
VM-Träffen svart bakg

Bussen avgår från ICA-Maxi klockan 07:00. Vi blir nästan 40 man som hänger med på resan till Linköping. OBS! Det finns fortfarande några platser kvar för de som missat att anmäla sig. Kontakta i så fall Mats Wigenfeldt på 070-3981004.

Klubben har tryckt upp nedanstående poster i A3-format i en begränsad upplaga och som man kan köpa på bussen för 50:- kronor och ta med sig till platsen där VM-Träffen äger rum i depån. Där kommer Världsmästarna att finnas på plats för att signera posters, fotografier etc. mellan 11:00 till 12:00 samt en timme till senare under eftermiddagen.
Platsen för VM-Träffen är vid den stora Öhlinbussen som finns vid Ess-kurvan direkt efter starten på road racing banan. Den platsen kan fungera som mötesplats för alla UMCK-Veteraner, både för de som åker buss och de som åker dit i egen bil.
Bilden - Så här ser postern ut!
1 New legends -15 800x566