På lördag, den 28/2 -15, körs premiärtävlingen i årets VM Motocross på Losail International MX-Track i Doha, Qatar. Spekulationerna bland fans och i media har varit intensiva ända sedan Ryan Villopoto på sin THOR-sponsade Monster Energy/Kawasaki bestämde sig för att åka hela VM-serien istället för att försvara sin titel i de amerikanska mästerskapen. Klicka på rubriken för att se hur ni kan följa tävlingen i Qatar på TV!
Bilden - "Totte" med de två av förarna det snackas om. Vem är vassast av Ryan eller Tony Cairoli - snart får vi svaret! 
TH Tony - Ryan

Det finns ju många som klagar på hur VM-tävlingarna i motocross numera är organiserade. Från sättet att kunna få en startplats för att åka VM-tävlingarna till att det är så få förare på startgrinden till att de flesta banorna är "handgjorda" och inga riktiga crossbanor längre. Men säga vad man vill om Luongo organisationen så är de duktiga på att få till avtal så VM-tävlingarna visas på TV i många länder runt om i världen. I USA visas tävlingarna på CBS, i Asien på FOX Sports, Europa på Eurosport och i Spanien, Italien har man inhemska kanaler som sänder direkt. Dessutom kan man på Internet kolla alla heat från alla VM-tävlingar på en betalkanal som Luongo driver - gå in på web-sidan www.MXGP-TV.com så får ni alla uppgifter!
Bilderna nedan - Kolla in två foton som varit aktuella i internationella tidningar den senaste tiden inför fighten Ryan - Tony!
TH  Ryan Villopoto 50 yrs 800x618
TH  T. Cairoli 800x556