"Pelle Mas" Persson - svensk motocross Grand Old Man - med en bakgrund som både toppförare och mekaniker med VM-titlar - har fyllt 80 år och uppvaktades i samband med en isracingtävling som kördes i Sandviken. Bland gästerna fanns ett gäng UMCK-Veteraner, som överlämnade en minnesgåva till "Pelle Mas" och ett 50-tal andra uppvaktande gäster -nästan hela den gamla eliten inom svensk motorsport fanns på plats. "Varg-Olle" var den som höll i arrangemanget för såväl festen, som pågick intill småtimmarna, och isracingtävlingen som gick dagen efter.
Klicka på rubriken för att se fler bilder!

Bilden - "Pelle Mas" håller tacktal efter uppvaktningen bakom sittande Roffe Tibblin, Varg-Olle, Totte Hallman och Sivert Eriksson!
Pelle M 1

Bilden nedan - Några av de personer som fanns på plats.  Fr.v. De två deltagande ryska isracingförarna, "Totte" Hallman, "Posa" Serenius, Gunnar Johansson, "Storken" Lundin och "Pelle Mas". Knästående "Roffe " Tibblin och "Varg-Olle"!
Pelle M 2
Bilden nedan - "Varg-Olle"- pigg 83.åring - och Lennart Dahlén samtalar om kvällens dans!
Pelle M 3
Bilden nedan - En av sponsorerna till isracingtävlingen som kördes dagen efter, Reidar Östman, i mitten med "Totte" Hallman och Roffe Tibblin! "Tibban" hade kommit hela vägen från Sri Lanka, där han numera bor, för att uppvakta kompisen "Pelle Mas"!
Pelle M 4
Bilden nedan - "Pelle Mas" i mitten omgiven av polarna "Storken" och Gunnar Johansson - även de nyblivna 80-åringar!
Pelle M 5