Speedwayproffsen lever ett hårt liv. När UMCK Veteranernas ordförande Anders Persson träffade Andreas vid Rospiggarnas och Masarnas match i Hallstavik den 14 juni berättade Andreas att han hade åkt tio tävlingar under de senaste tio dagarna. Det hade varit serietävlingar i Polen, serietävlingar i Sverige och andra internationella tävlingar.
 Han flyger mestadels mellan tävlingarna och för att allt skall fungera så behövs det omfattande planering. Han har sex motorcyklar utplacerade i olika länder, som måste vara i absolut toppskick och det ansvarar hans mekaniker för. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Andreas hårda program tar på krafterna!
IMGP5784

Andreas tuffa tävlingsprogram kan ha påverkat resultatet i årets GP serie. Andreas tog silver i förra årets VM-serie och i år ligger han på 8 plats. Ett resultat som han skall försöka förbättra nu i Polens GP  Gorsow den 23 juni.
Förberedelsen inför den GP tävlingen är vila och avkoppling och att umgås med familjen då den enda tävlingen i veckan är just Polens GP. Han kommer dit väl förbered och åksugen. UMCK Veteranerna håller tummarna för Andreas och dom andra svenskarna. Tävlingen sänds i Svensk TV.
Men tillbaka till tävlingen. Rospiggarna besegrade Masarna med 49-41. Masarna hade Antonio Lindbäck som gav Andreas hårt motstånd i flera heat. Andreas tog 11+4 poäng efter strålande lagkörning. Rospiggarna har två mycket lovande förare i Simon -"Henke" Gustavssons son och Ludvig - Fredrik Lindgrens bror. Simon tog 8+3 poäng och Ludvig 9+1. Dom förarna skall det bli mycket intressant att följa i framtiden. Målsättningen för Rospiggarna är i år att gå upp i högsta division.
Nedan - Några bilder från tävlingarna!
IMGP5790

IMGP5780