Med jämna mellanrum så kommer bilder och hälsningar till UMCK-veteranerna från olika håll i världen. Den här gången är det från öst - det gamla Sovjetunionen - ett land som producerar toppförare lite då och då. Inför 2012-års säsong är ju faktiskt ryssen Evgeny Bobryshev en av favoriterna till VM-titel i MX1-klassen.
Men nu gäller det hälsningar från förare som dominerade på 60- och 70-talet - Arbekov, Moiseev och Kavinov - och Roffe Tibblin!
Klicka på rubriken för att se fler bilder!
Bilden - Den 3-faldige världsmästaren Moiseev t.v. tillsammans med journalisten Alexey Nasonov.
1_Julhlsn_-11_Moiseev

Bilden nedan - Victor Arbekov framför en grupp unga cross-förare på träningsläger!
2_Julhlsn_-11_Arbekov

Bilden nedan - Kavinov visar stolt upp alla medaljer han vann under sin aktiva tid som crossförare - och militär i forna Sovjet! Kavinov kom ju lite på kant med de ryska politrukerna och fick inte tillstånd att åka alla VM-tävlingar! 
3_Julhlsn_-11Kavinov

... och slutligen en hälsning från ännu längre österut på jordklotet - nämligen från Sri Lanka och Roffe Tibblin!
Vi låter "Tibbe" själv föra fram hälsningen till UMCK-veteranerna!
"Jag känner ju till att ni har en aktiv veteranklubb i Uppsala som ordnar olika aktiviteter och träffas regelbundet och "ljuger" om hur fort och hur bra ni var och är på att åka motorcykel. Jag vet också att mitt namn kommer upp då och då när ni träffas. Vad jag förstår så har det gått rykten om mig att jag nästan varit "halvdöd", stapplar omkring på kryckor och varit i allmän dålig form p.g.a. en gammal benskada. Men nu är det faktisk så att jag genomgått en lyckad operation och har fixat till fotleden och benet".
"Jag vill därför hälsa alla UMCK-veteraner att jag numera som vanligt springer 10 kilometer varje dag och jag har som alltid en ryggsäck på mig, packad med min vanliga 10 kilos vikt"!

Lycka till med rehabliteringen "Tibbe" säger vi från UMCK-veteranerna!

Bilden nedan - "Tibban" på sin Husqvarna på Hawstone Park, Englands Grand Prix 1963!
4_Julhlsn._-11_Tibbe