Under veckan som gått har det det varit flera motoraktiviteter i Östhammarsområdet. Och UMCK-Veteraner har varit på plats - som vanligt!
Klicka på rubriken eller gå in under "Nyheter 2011" för att se bilder plus att läsa om de olika aktiviterna, skrivna av Ordförande Persson!
Bilden - Monstertruckar är stora - större än vad man kan ana!
409

Onsdagen den 20 juli så var det uppvisning av Monstertrucks, bilar och mc.  Plats Frösåkers Skola fotbollsplan. Undertecknad pratade med speakern som kom från Danmark. Han berättade att uppvisningsteamet kom från Tyskland och hade turnerat i Danmark i 2 månader. Nu i sommar så åker man runt i Sverige och närmast så åker man till Hallstavik och Uppsala. Publiken c:a 800 trivdes i solskenet och applåderade mc & quad-förarna som hoppade över bilar och genom eld samt visade upp lite bakhjulsåka. Det stora numret var naturligtvis Monstertrucks. Enorma i storlek och hästkrafter. Dom lyckade pressa ihop tre bilar till små plåtlådor. Föreställningen tog cirka 2 timmar.
401

404

408

Löhammarsracet.
Dagen efter så kördes det traditionella Löhammarsracet. En publik på drygt 1.000 personer trivdes med korta snabba heat. Klasserna var: SOLO M-C Sidovagn. Quadracer och Veteran M-C. I klassen Veteran M-C så segrade Mats Lindström Uppsala MK. Han körde mjukt och snabbt med sent avslag in i kurvorna, något som en gammal UMCK Veteran uppskattade. UMCK representerades av Joakim Engström som i år gått över till vår klubb. Välkommen . Han vann två heat  men i finalen så fick han en dåligt start men körde upp sig till en tredjeplats. Johan Durén även han från UMCK gjorde en bra insats, men vurpor gjorde att han inte kom i topp.  Elitklassen Solo M-C så segrade Ken Svanberg för tredje året i rad efter en imponerande körning. Reportage från  Ordförande Anders Persson.
Bilden nedan - Klart för start i ett av heaten!
410

Bilden nedan - "Jocke" Engström tillbaka i UMCK-klubben - Välkommen!
411

Bilden nedan - Segraren i Vet-klassen Mats Lindström!
418

Bilden nedan - Ken och Harald Svanberg gläder sig åt den tredje segern i rad för Ken!
420