Även i år så fanns ett antal UMCK-Veteraner på plats när tidningen Classic Bike delade ut sitt Hall-Of-Fame pris i MC-Collections lokaler i Sollentuna fredagen den 3/12 -10. Och i år gick priset till Bosse Rindar för hans insatser som tävlingsförare, importör av BMW och hans insatser som skribent och motorhistoriker. Klicka på rubriken och läs vidare under "Nyheter 2010"!
Bilden: Förra årets vinnare "Totte" Hallman gratulerar årets vinnare av Guldhjälmen - Bosse Rindar!
Hall_of_Fame_-TH-BR


 Bilden nedan: UMCK-Veteranerna trivdes som fisken i vattnet när dom fanns på plats för att närvara när årets Hall of Fame pris delades ut. Eftersom BMW numera är temat hos MC-Collection så gick kvällen i bayersk anda. Här ser vi några av UMCK-veteranerna smaka på Bayrische Bier och Bayersk ölkorv i väntan på prisutdelningen. Perfekt kombination för att vara på en MC-utställning! Alla veteranerna som fanns på plats vill tacka Classic Bike för att dom fick vara med och "mingla" under kvällen!
Hall_of_Fame_-10_002

Bilden nedan: Guldhjälmsvinnaren Bosse Rindar intervjuas av Classic Bikes"Robban" Lavér. Här berättar Bosse historien om den exklusiva BMW RS 54 som togs fram 1954 och som han tävlade med. Maskinen byggdes endast i 24 exemplar - 20 stycken solomaskiner och 4 stycken avsedda för sidvagnsracing. Endast en RS 54 kom till Norden och är en av få i världen som finns bevarad och som nu visas under BMW´s temadagar på MC-Collection. 
Hall_of_Fame_-10_015

Bilden nedan: Några av UMCK-Veteranerna har slagits sig ner för att diskutera engelska Scott´s racermaskin från 1929 och hur man kunde ha en vattenkyld 2-takts twin på 20-talet!

Hall_of_Fame_-10_022