Andra veckan i rad så tog Kevin Windham på Honda hem segern i den amerikanska stadiumcrossen efter att varit helt överlägsen. Han t.o.m. varvade den nykorade mästaren Ryan Dungey! Banan var otroligt spårig och svåråkt då det kom både regn och snö (!) under tävlingen som kördes i Salt Lake City.
I holländska mästerskapens andra deltävling i MX1-klassen så gjorde Tom Söderström i helgen återigen bra ifrån sig med en total tredjeplats och ligger nu totalt på en andra plats efter Marc de Reuver.
Och i SM-crossen som kördes på Uddevallas VM-bana i helgen så behåller Uppsalas bästa crossåkare Marcus Norlén (han åker dock för Åsätra MK) ledningen totalt i MX1-klassen efter två körda tävlingar. Den första som gick på Ripabanan i  Kristianstad vann han och nu i helgen blev det en femteplats. Bra Marcus!
Plus tråkiga nyheter! Tyvärr så omkom australiensaren Andrew Mc Farlane - VM tvåa i MX2-klassen år 2005 -  då han gjorde en våldsam vurpa under träningen inför den tredje deltävlingen av de australiensiska mästerskapen i helgen. Han fick så svåra huvudskador att hans liv inte kunde räddas.
Bilden nedan. En lerig Kevin Windham pustar ut efter segern i Salt Lake City!