I helgen var det Stor Motorfest i Norrköping – och UMCK-veteranerna fanns på plats! Orsaken till den stora motorfesten var att Varg-Olle och hans jämnårige kollega i speedwaybranschen Rune ”Sir Mander” Sörmander fyllde 80 år. Olle själv tyckte dock att festen inte skulle vara någon födelsedagsfest - utan en fest för motorfolk alla kategorier. Och det hade man lyckats med! Vad man än kallar festen så var det en succé då nästan 250 man med anknytning till mc inom alla kategorier fanns på plats. Speedwayvänner från både Sverige, England och Skottland, motocross med flera av Sveriges världsmästare inom sporten på plats, isracing – ”Posa” på plats naturligtvis och roadracing där årets mästare och kommande storstjärnan Filip Backlund fanns på plats.

Det var ett imponerade festarrangemang, med trerättersmiddag, massor av tal, musik och dans som SVEMO´s tidigare generalsekreterare Rolf Sundberg och hans stab genomförde ute på Sörby Herrgård.

Från UMCK-veteranerna uppvaktade man ”Varg-Olle” med en specialkomponerad poster som gruppen, med ordförande ”Ampe” Persson i spetsen, överlämnade och satte upp på hedersplats bland några av tävlingsmaskinerna redan innan festen började1

{mosimage}