UMCK:s TRIVSELLÄGER PÅ KANIKEBOLSBANAN!
 
UMCK- Uppsala Motorcykel Klubb arrangerade den 25 – 26 Juli -09 sitt årliga trivsel-träningsläger för Moto-Cross förare i Östhammar. Trivsellägret har blivit mycket populärt bland dom aktiva förarna och man kom dit från hela Uppland. UMCK´s ledning med Peter Östergren, "Henkan" Nyberg med flera, hade anlitat välmeriterade tränare från bland annat Upplands Väsby.
Träningen var uppdelad i tre olika klasser: "Knattar", Motion och Elit, och träningspassen var uppdelade i två olika delar av Kanikebolsbanan. Förarna fick en grundlig genomgång av körteknik och regler m.m. i halvtimmespass för varje grupp och sedan var det fri åkning under överseende av tränarna. Lördagens träning med hela 60 aktiva åkare blev mycket omtyckt beroende på att det kom ett störtregn på fredagskvällen vilket gjorde att banan blev mjuk och helt dammfri. På söndagen blev det ostadigare väder med något regn vilket inte avskräckte förarna utan det var full fart hela dagen. 
En viktig del i trivsellägret var naturligtvis att förarna med medhjälpare skulle ha god och näringsrik mat. Vilka fixade det? Jo - UMCK:s Veteraner med "Perra Nyberg, Kalle Göransson och Sture Eriksson samt ytterligare ett tiotal veteraner samt damer som helhjärtat gick in för att med alla medel se till att samtliga skulle bli mätta och belåtna. Vilket dom blev!

VETERANERNA FICK MYCKET BERÖM AV NÖJDA MATGÄSTER vilka var c:a 100 stycken både på lördagen och söndagen. ETT STORT TACK TILL SAMTLIGA VETERANER OCH DAMER SOM STÄLLDE UPP.
Trivsellägret avlöpte utan att någon förare behövde söka läkarhjälp. Blåmärken blev det en del men det var bara att – åk! Deltagarna var mycket nöjda med arrangemanget och återkommer gärna nästa år.

TACK ÄVEN TILL VÅR MODERKLUBB UMCK - NI GJORDE ETT JÄTTEJOBB FÖR ATT FÅ ETT BRA TRIVSELLÄGER!