Årets Planering för kommande aktiviteter.

 

- Veteranernas årliga golftävling på Söderbys 9 hålsbana. 
Planeras att gå av stapeln under vecka 24. Exakt datum kommer i inbjudan!

- Vid moderklubbens tränlingsläger i slutet av juli i Östhammar kommer veteranerna återigen att hjälpa till med matlagning och utspisning av deltagarna!

- På SAS Masters på Söderby den 4-6 juni kommer veteranerna att ställa upp med c:a 10 man för att utföra transporttjänster för deltagarna! 

- Årets "Bil & MC-Rally"

Med start i Uppsala kommer det att köras på uppländska småvägar med mål i Nyvalla, Viksta. Där kommer "Race Runt Ranchen" att köras. Datum för dessa aktiviteter blir lördagen den 15 augusti 2009. Möte angående arrangemanget och "vem-gör-vad" gällande förberedelser och inbjudningar skall hållas under juni månad.

 

- Ny aktivitet!

Fotbollsgolf planerad att ske vid Högsta vecka 36. Tas upp under mötet juni. 

- Angående den planerade gräsbanetävlingen som moderklubben kommer att köra ställer sig veteranerna positiva till att hjälpa till vid behov.

- Besökarantalet på veteranernas hemsidan ökar stadigt. Enligt webbmaster är det viktigt att regelbundet förnya materialet och efterlyser uppslag och ideér från övriga medlemmar för att att kunna hålla sidan levande!

 

- Nya, snygga kepsar i nytt utförande finns nu att köpa för endast 80:-! Visa att du är medlem - köp den nya kepsen! Kontakta Anders Persson.

{mosimage}keps_vets-09