Även i år så välkomnades alla golfspelare till Söderbys 9-håls bana av ett fantastiskt sommarväder - strålande sol och cirka 25 grader varmt.
Klicka på rubriken för att läsa mera och för att se fler bilder!
Bilden nedan - Det segrande laget, "Team Totte"- fr.v. Totte Hallman, Yngve Ekeberg, Sture Eriksson och Hasse Hallman!
Golf_-11_005

Kanske för varmt för en del deltagare - alldeles perfekt för andra sönderkörda motocross-ryggar! Det positiva var att det fanns några nya ansikten bland de förväntningsfulla deltagarna - en del gjorde sitt första försök att spela golf! En positiv upplevelse för en del - för en del andra så blev det inte så positivt! Efter att alla hade "värmt upp" på ranchen var det dags för regelgenomgång och lottning av lagen - därefter klart för kanonstart.
Även i år så blev resultaten strålande - även om man inte kom upp till förra årets toppresultat då tre av lagen gick på banans par. Årets segerresultat - ett över banans par - var dock mer än godkänt. Det var "Team Totte" som, efter en trög start, fick ihop detta fina resultat och kunde glädja sig åt "segerchecken" som delades ut efter middagen. Tvåa i tävlingen blev "Team Signe" på 3 över par - samma resultat som "Team Hurtig" men med bättre bäst-sista-hål. En hedersam fjärdeplats tog "Team AP" med ett slutresultat på 9 över par. Teamet hade dock en otursdag med flera koppsnurrar och otursslag - dom har lovat att komma igen till nästa år, laddade med mera tur!
Dagen avslutades med en välsmakande buffé på Söderby Golfkrog.
Bilden nedan - Anders Persson i "Team Ampe" försöker bygga upp teamkänslan med extrakramar inför de avgörande hålen!
Golf_-11_007

Bilden nedan - Harry Hurtig i "Team Harry" kör med pep-talk inför en avgörande putt på näst sista hålet!
Golf_-11_026

Bilden nedan - Lagledaren Signe i "Team Signe" i bryderi om golfreglerna på sista hålet!
Golf_-11_031

Bilderna nedan - Veterangänget i värmande kvällsol på golfkrogens altan!
Golf_-11_046
 
Ampe_Golf_-11_011

Bilden nedan - Ove och Margot Dellbeck skiner ikapp med kvällsolen i väntan på prisutdelningen!

Golf_-11_047