Efter säsongens första lyckade utflykt till ”Posa-land" så är det nu dags för nästa resmål som blir en resa till Gyllene Hjulet i Surahammar – ett av Sveriges största MC-museer. Den 6/6 -17 firar man den årliga Motorhistoriska dagen med ett tema runt Torsten Hallman. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden – Torsten Hallman är temat för i år!
TH på Suraannons 788x428


Motorhistoriska Klubbens Mälardalsavdelning har de senaste åren vunnit priser för att man arrangerar de bästa träffarna i Sverige för MC-entusiaster. Inte bara för att man på Gyllene Hjulet har en extremt fin samling av gamla 2- och 4-hjulingar utan även för att man alltid har ett tema som den Motorhistoriska Dagen är uppbyggd runt.
För två år sedan kunde besökarna träffa Bröderna Rickman, förra året var det ”Varg-Olle” Nygren och i år är det Torsten Hallman som finns på plats för att bli intervjuad. Dessutom har man – inne i museet – byggt upp en egen Hallman-monter där det visas upp bilder från ”Tottes” liv och leverne! 

Nytt för i år! Inför den Motorhistoriska Dagen han man gjort ett ”Världsmästar-rum” där alla Sveriges 2-hjuls Världsmästare presenteras:

Bilden nedan – En lång rad med Världsmästare blir det när alla presenteras!

TH p Surhammar VM vägg 788x523