Inte ännu publicerad

Upsala Nya Tidning, som firar sitt 125 års jubileum i år, gjorde lagom till julhelgen en frågesport med frågor om vad som hänt under de gångna 125 åren. För år 1959 hade man ställt följande fråga - se bilden! Klicka på rubriken för att läsa mera!
31A UNT Quiz


Bilden - Tydligen har Sten "Storken" spenderat så mycket tid tillsammans med UMCK Veteranerna, som på bilden nedan där han syns tillsammans med ett gäng veteraner, så att han i journalisternas ögon är medlem Uppsala MCK.  Men det är han inte - ännu!
31D Race R Ranchen low

Bilden nedan - Några fler exempel på frågor i UNT's frågesport
31E UNT Quiz fler 2

Bilden nedan - Vill ni läsa lite mer kuriosa om Sten "Storken"? Här nedan kan ni läsa hans nyårsönskan inför säsongen 1955 - alltså för 60 år sedan! Samtalstonen mellan kollegorna Bill & Sten var ibland ganska tuff. Kul att journalisten fick till rubriken bra genom att associera  till det då populära cigarettmärket Bill!
Sten önskan 55
Sten Storken 2


 Bilden nedan - Här syns Stene på sin nya BSA Gold Star - och banne mig - har han inte en cigarett i munnen! Men det är väl inte en Bill utan säkert en Boy - det andra populära cigarett märket på 50-talet!
31C Stene på BSA