Inte ännu publicerad

"Totte" blev uppvaktad med en figurskuren skylt där han stod överst på VM pallen i en av sina första segrar. Dessutom så var hans levnadshistoria illustrerad på skylten från c:a 5 års ålder och till nutid. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Anders Persson överlämnar TH´s livshistoria!

 2 TH 75 1 800x600


1 AP-TH Förstor 315x800
Bilden ovan - Så här blev skylten i helfigur av "Tottes" - Här är mitt liv!  

I Uppsala Nya tidning satte "Totte" ut en annons att uppvaktning undanbedes och sedan så åkte han till Portugal!
Men det accepterade inte vi som ville uppvakta honom och det bestämdes att vi skulle träffas den 28 oktober på en restaurang i Uppsala.
 Enligt ett beslut så skall  uppvaktning av medlemmar ske på privat basis vad det gäller medlemmar i UMCK Veteranerna
"Totte" ville inte ha någon stor uppvaktning så det blev ett begränsat antal som firade honom. Vi som skulle uppvakta honom slog våra kloka huvuden ihop. Vad skall han få i present?
Ska vi ge honom en golfklubba? Nej, den måste han prova ut själv. Ska vi ge honom en graverad kristallvas? Nej allt vad det gäller prydnadssaker har han i överflöd. Ska vi fixa en grill? Nej det har han. Ska vi ge honom en låda fint vin? Nej det måste vara ett bestående minne. Då kläcktes förslaget en figurskuren figur av honom i naturlig storlek!
Men vem skall ta fram den med design och text samt bilder? Det kan väl du göra Ampe - du har ju haft reklamstudio en gång i tiden! Sagt och gjort. Jag kontaktade Signovation AB i Enköping Rolle och efter 14 dagar så hämtades skylten. Tack Rolle den blev mycket bra!
"Totte" hade inte en aning om figuren och han blev mäkta imponerad när han fick den överlämnad av mig och jag började en visningen längst ner där "Totte" var i 5 årsåldern med sina föräldrar och syster Gudrun och broder Hasse. Sedan kommer hans imponerande meritlista, hans framgångsrika företagande med THOR och sedan utmärkelser Hall of Fame, FIM, Guldhjälmen m.m.

3 TH 75 5 800x600

Bilden ovan - Skratten var många när "Totte" berättade episoder från olika tider ur sin livscykel!

"Totte" inledde sedan med hjälp av figuren en mängd roliga och dråpliga händelser i samspråk med gästerna, Gävleborna med "Posa" Serenius, Bertil Eriksson, tävlingskompisarna Sivert Eriksson, Roine Lööf, Lelle Dahlén m.flera.
Tyvärr så kunde inte "Storken" Lundin och "Varg Olle" Nygren komma, men den uppvaktningen blir senare.
En glad "Totte" och nöjda gäster som avslutade en trevlig kväll med en Jägermeister som han bjöd på!
Kvällens festfixare,
Anders Persson