20 år har gått sedan Uppsala MCK´s Veteranklubb bildades. Det firade man med pompa och ståt på Uppsala Slott under helgen!
Klicka på rubriken för att läsa vidare och se bilder från festligheterna!
20-års 1A

Bilden nedan - UMCK-Veteranernas banderoll fanns som vanligt på plats för att hälsa alla välkomna till festen på Uppsala Slott!
20-års 1 Small

Bilden nedan- Vishäftet första sång. Specialkomponerad för kvällen!20-års Visa  1
Stämningen var hög bland alla borden då 20-års jubileumet firades med en 3-rätters slottsmeny med gott vin därtill! Ordförande Anders Persson hälsade alla välkomna samt gav en tillbakablick på UMCK-Veteranernas historia från start till nutid.
Kvällen bjöd också på en del överraskningar för deltagarna - utlottning av viner, en trolleriföreställning samt överlämnande av priset "Legend of Hall of Fame". Det var Håkan Eriksson, som stand-in för "Totte" Hallman, som hade varit i Las Vegas och mottagit "Tottes" pris och valde att överlämna priset just på jubileumskvällen.
Kvällen avslutades sedan med dans och öppen bar. Om det var baren, maten, överraskningarna, dansmusiken eller den fantasiska miljön på slottet som gjorde att ingen ville gå hem förrän serveringpersonalen lite varsamt försökte antyda att dansen inte fick fortsätta hela natten - framgick inte! Men en lyckad fest var det - alla ser fram emot nästa jubileum!

20-års Syl 12 Larg
20-års 4 Small
Bilden nedan - Roine Lööf, kvällens toastmaster såg till att stämmningen var hög under kvällen!
20-års 6 Small

Bilden nedan - Håkan Eriksson kom in som hemlig gäst och överraskade alla med att lämna ut det pris som "Totte" Hallman själv skulle ha hämtat i Las Vegas  på American Motorcycle Associations årliga bankett förra helgen - men han blev tyvärr sjuk. Håkan fick istället hämta priset!
AMA delar varje år ut två utmärkelser till personer som tävlat och/eller gjort något för motorsporten. I år var det Mark Blackwell och "Totte" som hedrades. Mark för att han var den förste amerikanske mästaren i motocross samt att han ansvarat för att motorcykelmärket Victory nu är ledande mc-märke i USA tillsammans med HD - och "Totte" för att han under 60-talet introducerade motocrossen i USA samt startade tillbehörsföretaget Hallman Products - idag THOR - som idag är ett av de ledande företagen i världen inom motocross utrustning.
Den som kom på idén att överlämna priset på jubileumsfesten var dock Roine Lööf, kvällens toastmaster. Han ville få till några överraskningar under middagen! Och det lyckades han verkligen med - "Totte" blev helt ställd då programpunkten ropades upp och Håkan Eriksson kom in med priset!
20-års 75 Small
Bilden nedan - En av kvällens överraskningar - Magikern Hans Lindström. Här underhåller han publiken med hjälp av "Leffe" Sternesjö som försöker lösa en knut som bara flyttar på sig!
20-års 8 Small
Bilden nedan - Förtroligt snack mellan oldtimers. "Totte" H, Roine Lööf och "Lelle" Dahlén!

20-års 9 Small

Bilden nedan - Sivert Eriksson och Ove Dellbeck - Stiliga herrar som lyser upp i slottsmiljö!

20-års 10 Small
Bilden nedan - Och samma här - vackra damer! Margot och Carina smuttar på vinet!
20-års 11 Small
Bilden nedan - "Totte" Hallman visar Håkan Persson den fina Legend of Hall of Fame-ringen som överlämnades under kvällen!
20-års Syl 1 Medium