Först och främst vill jag, Anders "Ampe" Persson, tacka för gratulationerna som jag fick via vår utmärkta hemsida i samband med mitt födelsedagsfirande här i Spanien. Tack alla UMCK Veteraner!
För andra året i rad arrangerar Stefan da Silva och Björn Andersson ett träningsläger här i Spanien. Och även i år finns jag på plats för att rapportera och skicka bilder från lägret!
Klicka på rubriken eller gå in under ”Nyheter” för att läsa vidare om "Ampes" rapport från lägret!
Bilden – ”Ampe” Persson tillsammans med Stefan da Silva och Björn Andersson!
AP-Malaga_1
Man har boendet i Porto Banus, cirka 7 mil från Malaga, och sedan åker man på olika banor inom en 20 mils radie. Antalet banor att åka på är omkring 25 stycken och banorna är mycket varierande med branta backar och hopp. Även sandbanor ner mot kusten finns tillgängliga.
Stefan och Björn startade träningslägret i början av januari och det avslutas nu i mitten av mars. Ungefär 50 svenska förare har deltagit med ett 10 tal knattar. Bland kända förare som deltagit kan nämnas "Jocke" Ljunggren. ”Jocke” har dessutom varit i Barcelona och åkt Stadioncross med en 3:e placering som resultat. Den tävlingen visades i spansk TV. Björn Andersson, och deltagare i lägret, åkte även till Valencia för en vecka sedan. Där deltog Björn i Spanska Mästerskapet och tog en hedrande 10 plats totalt. Deltagarna har varit mycket nöjda med träningslägret. En del har bilat ner och en del har tagit flyget. Motorcyklar har Stefan och Björn tillhandahållit till de som tagit flyget. Till nästa år så planerar man att även ta med enduroförare på träningslägret.
 Bilden nedan - Fredrik Forsell Forsells M-C Service i Stockholm och AP med AP´s Ryggskydd. Fredrik berättade att nu när nackskydden kommit så används AP Ryggskydd i stort sett av alla crossförare. Det beror på att det är smidigt och tunt.  Det är ju fantastiskt att ett skydd som har 20 år på nacken är populärt fortfarande. Tillbehör och skydd har ju normalt en livslängd på kanske 2-4 år, sen blir det nya modeller och färger.
AP-Malaga_2

AP-Malaga_3
AP-Malaga_4
AP-Malaga_5