MX-worksbikes, en amerikansk websida som specialiserat sig på att berätta om världsmästarcyklar och olika speciella crosscyklar genom tiderna, hade för cirka två veckor sedan ett reportage som man kallade ”On the road med Mikkola”. I bildreportaget så tyckte man att förarna hade det så tufft när man fick åka runt i Merca-bussar, mekarna fick meka på P-platser och dylikt, det var såååå synd om den tidens förare!!!

Totte Hallman ville då uppmärksamma läsarna om att ”då skulle dom bara veta hur det var på slutet -50 och under 60-talet”! TH skickade iväg ett antal bilder där hela UMCK-gänget med Totte, Sivert, Lelle Dahlén m.fl. tältade eller bodde på ”Hotel Volvo Duett”, lagade maten i en kohage, fick meka med sina crosscyklar själva direkt på marken etc! Bilderna lades sedan ut på MX workbikes hemsida och skapade så stor sensation att bilderna omnämndes på den största MC-websiten i USA – "Ed Youngbloods Motohistory”

För de som vill titta på "On the road with Torsten Hallman" och "On the road with Heikki Mikkola" klicka in under "News Column" på

Mx worksbike: http://www.mxworksbike.com/On%20the%20road%20with%20Hallman.htm

För den som vill bekannta sig med Youngbloods web-sida:  http://www.motohistory.net/news.html