Även i år så var det strålande sol och ett perfekt golfväder för de golfande veteranerna som hade tagit sig till Söderbys 9-hålsbana för att göra upp om årets UMCK-Veteranernas Scramble!
Klicka på rubriken eller på "Golfen" i menyraden övanför för att läsa mera!
Bilden - Söderbys 9-hålsbana - reserverad för spelsugna veteraner!
Golf 16 1 474x790

Årets UMCK-Vet-Scramble, som av tradition alltid har arrangerats på Söderby Golfs välskötta och trevliga 9-hålsbana, blev även i år en stor succe'! Åven i år var veteranerna från Upplands-Väsby Motorklubb inbjudna för att göra upp om segern i årets Scramble.Solen sken skönt över spelarna hela eftermiddagen och stämningen och förväntningarna var höga inför starten. När medlemmarna från de båda klubbarna träffas så är den sociala biten minst så viktig som golfen. Mycket snack mellan spelarna gjorde att rundan tog lite extra tid i år - men det tyder bara på god stämmning! 
Efter lite träning på ranchen och på puttinggreen så lottades alla spelarna som fanns på plats in i sex olika lag, några vana golfspelare och en hel del helt "gröna" spelare i varje lag.
Efter att alla hade gått en runda med blandade resultat så var det återsamling på Söderby Krog där alla åt en välsmakande buffe' samt att dagen avslutades med utdelning av priser till de tre bästa lagen. Lagmedlemmarna i Lag 6 spelade snabbt och stabilt och under ledning av gästande Calle Berggren från Florida. Laget lyckades med bedriften att gå på två över banans par och det räckte till seger med ett slag före lag 2 med Thomas Pettersson som lagledare. 
Från UMCK-Veteranernas sida vill vi tacka UVMK-Veteranerna för de fina priserna som de tillförde till dagens prisbord! Väl mött igen nästa år!

Bilden nedan - Lag 1 med en perfekt blandning av UMCK:are och de inbjudna UVMK:arna. Fr.v. Lasse Larsson, Lelle Dahlén, lagledare Gunnar Nilsson och "Perra" Nyberg redo för start på 1:ans Tee framför UMCK-Veteranernas bandroll. Man riktigt ser hur tävlingslusten brinner i ögonen på kvartetten!
Golf 16 2 790x618

Bilden nedan - Yngve Ekeberg gör sig beredd inför utslaget på ett par 3 hål!
Golf 16 3 459x790

Bilden nedan - Här syns det att det är en bra golfare i farten. Perfekt chip efter en perfekt uppställning med  ögonen på bollen vid tillslaget. Fin stilstudie av Gunnar Nilsson!
Golf 16 4 437x790

Bilden nedan - Lagledaren i Lag 3 var Monica Lidén som här följer bollen med blicken när den rullar mot hål! Hasse Wigenfeldt står på tur att putta!
Golf 16 5 569x790

Bilden nedan - Thomas Pettersson säger "Sorry" och ser bekymrad ut när han inte hittade spelkompisen boll i vattendammen!
Golf 16 6 703x790

Bilden nedan - Lag 5 med lagledaren "Ampe" Persson tar en välbehövlig paus i solen tillsammans med Kerstin Nilsson, Gudrun Eriksson och Ove Dellbeck!
Golf 16 7 790x444

Bilden nedan - Lag 6 ,med Calle Berggren som lagledare, hade ett otroligt fint flyt i spelet och var färdiga långt före de andra lagen. Att det skulle räcka till seger visste dom dock inte när bilden togs!
Golf 16 8 790x557 2

Bilden nedan - Stilstudier från några av dagens tävlande!
Golf 16 9 790x672

Bilden nedan - Förbrödring, eftersnack och en kanonfin middag på Söderby Krog! Här några av deltagarna! 
Golf 16 10 790x444

Bilden nedan - Ett strålande glatt gäng i Lag 1 tar emot tredje-priset av golffixarna "Ampe" &"Totte" till vänster. Därefter Gunnar Nilsson, Lasse Larsson, "Perra" Nyberg och framför gruppen - Lelle Dahlén som redan testar hur priset smakar!
Golf 16 11 790x444

Bilden nedan - Och lika glada var Lag 2 som kom 2:a! Fr.v. "Ampe", Lagledaren Thomas Pettersson, Olga Larsson, Hasse Johansson, Yngve Ekeberg och Lydia Svedberg!
Golf 16 12 790x445

Bilden nedan - Lag Nr 6  - det segrande laget i årets UMCK-Scramble - fr.h. Margot Dellbeck, Åke Norlin, Lagledaren Calle Berggren, Hasse Isacsson och Larsa Isacsson! Förutom en fin flaska vin fick deltagarna varsin fågelholk i pris. Holkarna som vanligt skänkta av holkmakaren "Larsa". Tack för bidraget "Larsa"!
Golf 16 13 790x410