Redan i sin andra start på sin Muscle Milk Honda 450cc överraskade Justin Barcia alla med att vinna säsongens andra tävlingen i den amerikanska Supercross serien som i helgen gick i Phoenix, Arizon inför 47.000 åskådare. Efter att ha haft ett framgånsrikt år 2012 i Lights-klassen flyttade han inför detta år upp i den stora klassen och visade genom segern att han blir att räkna med även i den stora klassen.
Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Justin Barcia utklassade alla i Phoenix!
Barcia win

Redan i sitt kvalheat, som han vann, så visade Barcia att han var att räkna med för kvällen. Han fortsatte sedan sin dominans genom att ta hem starten i finalheatet före förra helgens segrare Davi Millsaps och utökade sedan sin ledning varv för varv och vann ohotad.
Ryan Villopoto, som efter att ha varit fyra i starten men gjorde ett misstag och sladdade omkull, var väl den enda som kunde matcha Justin Barcias varvtider. Villopoto var dock snabbt uppe igen, körde upp sig till en andraplats, men var långt efter Barcia i mål. Trea kom Millsaps på sin Suzuki och han leder därmed serien totalt efter två tävlingar.
Bilden nedan - Villopoto kom tvåa - trots en mindre vurpa i inledningen av finalen!
Villopoto2 LA1
I Lightes-klassen tog Eli Tomac på sin Muscle Milk Honda 250cc en ny seger - även denna gång före den unge tyske KTM-föraren Ken Roczen.
Bilden nedan - Ken Roczen tog åter en andra plats i Lights-klassen på sin KTM!
Roczen 2 LA