Eli Tomac fortsätter att vinna – även om segermarginalen bara var en knapp sekund - i den andra tävlingen i den amerikanska Supercrossen serien som kördes på Snapdragon Stadium i San Diego nu i helgen. Den här gången vann han återigen före THOR/KTM åkande Cooper Webb. På tredje plats kom Justin Barcia på GasGas.
Samma visa var det med Honda föraren, australiensaren Jett Lawrence. Han dominerade än en gång i 250-klassen genom att leda från start till mål. Även i den klassen så var det samma förare, RJ Hampshire, som tog hem andra platsen. Och - återigen plockade vår ende svenska deltagare Fredrik Norén några poäng genom en 19:e plats!
Bilden – Förra årets Champion Eli Tomac har visat att han även i år vill vinna årets Supercross serie. Här leder han före No 21 Jason Andersson och Nr 23 Chase Sexton.
San Diego b

Bilden nedan – Snapdragon Stadium, ny plats för året, är den tredje stadion i San Diego som man har kört Supercross på under de 40 år som tävlingarna har körts!
San Diego invign

Bilden nedan – Många tippar att Malcolm Stewart snart skall ta sin första seger i Supercrossen. Och det såg bra ut till en början när han vann sitt kvalheat övertygande. Tyvärr vurpade han bort sig i finalen!