Den fjärde tävlingen i den amerikanska Supercross serien kördes i helgen i Los Angeles. Och för fjärde gången fick vi en ny vinnare i huvudklassen. Den här gången var det Yamaha föraren Eli Tomacs tur att vinna. Det var första segern för Eli på Yamaha. Han leder även serien totalt. Tvåa och trea var Jason Anderson och Chase Sexton. I Light klassen blev det återigen en seger för Christian Craig i THOR/Yamaha Star team. Klicka på rubriken för att se fler bilder!
Bilden nedan – Det var tuffa tag i helgens tävling. Ken Roczen som tog starten och ledde blir här ordentligt avsatt av Jason Anderson i ett sandparti då två spår gick ihop till ett!
web 4 1 ken kroc b

 

Bilden nedan – Incidenten sedd från en annan vinkel. Ken for av banan ordentligt men Jason kunde vara kvar på sin cykel efter den hårda kollisionen och tappade bara några meter och behöll ledningen!

web 4 2 Ken crasch B

Bilden nedan - Point of No Return för Ken!

web 4 3 Ken crasch

Bilden nedan - Här är det Jason Anderson i en knapp ledning före Eli Tomac. En lite miss av Jason och Tomac smet förbi och tog sin första seger för Yamaha teamet.

web 4 5 Tomac and B

Bilden nedan - Christian Craig på sin THOR-Monster Yamaha tog hem sin tredje seger av fyra möjliga i 250-klassen!

web 4 4 craig win 2 B