Den fjärde tävlingen i den amerikanska Supercross serien kördes i helgen i Indianapolis. Och för fjärde gången fick vi en ny vinnare i huvudklassen. Så jämnt är det i årets Supercross. Den här gången var det tysken Ken Roczen som äntligen kunna vinna med några cykellängder före Eli Tomac efter en hård fight dem emellan under hela heatet. Det blev Ken's tur den här gången efter att ha varit så nära två gånger tidigare i årets serie. Han leder även serien totalt före Cooper Webb och Eli Tomac.
I Light klassen blev det återigen en seger för Colt Nichols i THOR/Yamaha Star team. Colt leder nu serien totalt före sin teammate Christin Craig och australiensaren Jett Lawrence. Klicka på rubriken för att se fler bilder!

Bilden – Äntligen fick Ken Roczen till det genom en seger i Indianapolis.
1 Ken i Hous 2

Bilden nedan - Colt Nichols tog en övertygande seger i Indianapolis och håller ny ledningen totalt före sin teamkompis i THOR/Yamaha Star teamet, Christian Craig.
Överraskande tvåa var den unga svensk-ättlingen Michael Mosiman. Michael har en svensk mor och inför året fick han förtroende att vara med i det nya GasGas teamet. Starkt gjort!

2 Colt Nichols 2

Bilden nedan - Stenhårda starter!
3 Start Hous 2

Bilden nedan - Cooper Webb i KTM/THOR Teamet har en seger av de fyra hittills körda tävlingarna! Ligger två totalt!
4 Webb i Hous 2

Bilden nedan - Den 17-åriga sensationen - australiensaren Jett Lawrence - tog sin första seger i Houston i Lightsklassen!
5 Mål Hous 2

Bilden nedan - Hoppa högt och långt. Australiensaren Jett Lawrence leder för japanen Jo Shimoda och totalledaren i Light klassen Colt Nichols!
High Hous 2

Bilden nedan - Adam Cianciarulo står på skallen efter att gå för hårt in i en av sandsvängarna när han är i ledningen före Eli Tomac!
Cinci Hous 2