I och med att vi passerat 3 millioner besökare på hemsidan har vi presenterat en del siffror på vad ni besökare kollat på. Vår "blygsamhet" har gjort att vi inte visat så mycket om intresset för oss själva. Det skall vi ändra på. Klicka på rubriken för att läsa vidare!
Bilden - Ett urval av våra medlemmar. De flesta har lämnat info om sin bakgrund som medlem i UMCK. Några fattas!
Medlemmar info finns ej

Under rubriken ”Medlemmar” finns det totalt 72 st veteraner. Det motsvarar alla nuvarande medlemmar, 58 stycken, samt de 14 som lämnat oss sedan 1993 då föreningen startades. Fram till dags dato är det drygt 284 000 klick, på oss gubbar, en fantastisk siffra.

Undertecknad har som ordförande fått många bevis från er besökare att man saknar information om vissa av oss, kanske speciellt om oss som inte är så kända som våra "stora" förare. Detta faktum har jag använt i min strävan att få alla medlemmar att skriva om sig själva. Tyvärr så saknas ändå historia från 13 st. Kontakta mig så fixar vi det!
Självklart så toppar vår legend, Totte Hallman listan över antal klick, följd av hans jämnåriga toppförare som tillhörde svenska eliten under -50 och -60-talen då Sverige var en världsnation inom motocross och T. (Enduro heter det idag). Men det faktum att det är i genomsnitt c:a 2500 stycken klick på de veteraner som det inte finns någon info alls om, visar att vi människor gillar att läsa om andra människor.
Bo Svensson

Ordf. UMCK Veteranerna.