Inte ännu publicerad

Aldrig tidigare får så många chansen att vinna på ett lotteri som medlemmarna i UMCK-Veteranerna har på den kommande 25-års Jubileumsfesten: Bl.a. lottas det ut 10 julbord på Söderby Golf & Krog:
Då klubben inte arrangerar det årliga julbordet i år så finns dock chansen för alla UMCK-Veteraner att äta julbord tillsammans. Klicka på rubriken för att läsa hur!

1 UMCK Julbordlogga


De UMCK Veteranmedlemmar som deltager på vår 25-års Jubileumsfest kommer att vinna fina priser. Det har alla noterat när de fick inbjudan. Aldrig tidigare kan så många känna sig som vinnare! Det lönar sig att vara medlem i UMCK Veteranerna!
För de tio lyckliga veteraner som vinner ett av de tio julbord som lottas ut – värde på 450:-/styck - kommer en speciell del av restaurangen på Söderby Golf & Krog att reserveras. Detta är inbokat att ske torsdagen den 6 december 2018 klockan 19:00.
För övriga som anmäler sig sker betalning på plats. De kommande vinnarna betalar med sitt presentkort – de övriga betalar förbokningspriset på 450:-/styck. Dock måste bokningen för alla ske före den 15 november för att förbokningspriset ska gälla.
För ALLA som vill äta julbord på Söderby Golf & Krog den 6 december tillsammans - Välkomna att meddela detta före 15 november.
Ring Torsten Hallman 070–5516204 så bokar han in dig!