Vid SM finalen i Isracing på Hallstaviks Motorstadion, som kördes i helgen, presenterade sig några nya lovande förare! Klicka på rubriken för att läsa vad UMCK-Veteranernas Anders Persson har att berätta!
Bilden - En av de unga svenska talangerna - Nicklas Kallin Svensson, på väg ut till start!
1 Niclas Svensson 788x591

Tre nya talanger - Ove Ledström, Nicklas Kallin Svensson och Daniel Hendersson, presenterade sig för den drygt 4000 personer stora publiken.

Ove som är 18 år, likaså Niclas samt Daniel stod för en fantastisk prestation när dom i Ryssland Togliatti
13-14 februari  tog silverplatsen i Lag VM efter omöjliga Ryssland.

"Posa" Serenius med sina 2 VM guld och 23 Svenska Mästerskap stöttar och ger råd till våra svenska talanger. Han har varit med Ove nu i Ryssland och i nästa vecka är det tävlingar i Tyskland.

SM finalen blev en dramatisk tävling. I semifinalheatet blev det trångt i första sväng och alla fyra förarna vurpade.  Stefan for över staket med cykeln och benen rakt upp i luften. Publiken anade en otäck vurpa, men alla klarade sig. Tyvärr blev Niclas utesluten.
Och efter reparationer i depån så blev det klart för finalheat i Isracing SM med Ove, Daniel och Stefan Svensson. Ove vann starten med Stefan  bakom sig, på andra varvet fick han ett litet kast och det räckte för att Stefan skulle passera honom och han vann rutinerat knappt före Ove.
Ett populärt inslag blev den 96 årige Olle Åhnström som med sin tidsenliga isracingmotorcykel elegant körde fyra varv inför en applåderande publik.
Reportage av UMCK Veteranernas Anders Persson.