SMK Uppsala gjorde inte som en del andra 100-åringar gör - "hoppar ut genom ett fönster och försvinner"! Nej, istället så ordnade de till med en hejdundrande fest på UKK dit mer än 200 personer kom för att fira 100-åringen!
En delegation från UMCK-Veteranerna var där och gratulerade! Klicka på rubriken för att se fler bilder!
Bilden - SMK´s Ove Dellbeck - en av de som höll i trådarna för kvällen har just tagit emot UMCK-Veteranernas minnesgåva av Ordförande Anders Persson. Sivert Eriksson t.v. och Torsten Hallman t.h. assisterar!
smk100år 1

Bilden nedan - Ove Dellbeck intervjuar Åke "Bryggarn" Andersson, en av SMK´s framgångsrikaste bilförare, som berättade om tidigare och kommande biltävlingar. Redan dagen efter var det dags för start i årets Monte Carlo Rally för veteraner! Lycka till!
SMKs 100 års Jubileum 007

Bilden nedan - Ove Dellbeck gick runt och intervjuade de mästare som fanns bland gästerna. Här är det Hasse Thorzelius tur att berätta om hur han blev världsmästare i rally som kartläsare åt Björn Waldegård!
SMKs 100 års Jubileum 006

Bilden nedan - "Totte" Hallman gratulerade klubben och hyllade i sitt tal alla de ledare inom SMK Uppsala som sett till att klubben varit en aktiv och levande klubb under 100 år! Sittande i bakgrunden syns Ordförande Persson och Roine Lööf.
SMKs 100 års Jubileum 005

Bilden nedan - Några av de gästande och festande UMCK-Veteranerna med sina resp. - här i väntan på maten!
SMKs 100 års Jubileum 003

Bilden nedan - Gamla cross-historier berättades det många under kvällen. Här har två av SMK´s duktiga crossåkare hamnat i baren och utbyter historier om hur det var på 80-talet när man åkte cross!  "Putte" Lundell t.v och Rolf Wicksell.
SMKs 100 års Jubileum 012

Bilden - nedan. Ordförande Persson "gör upp" med kvällens toastmaster Ove Dellbeck!
SMK 3 Ampe
Bilden nedan - Bosse Ekeberg höll ett bra anförande!
SMK 1 Bosse E
Bilden nedan - Lika med bilåkare-Curre - Curt Johansson!
SMK 2 Curt J
Bilden nedan - Roine Lööf han berättade om motorkillarnas vedermödor och skador!
SMK 4 Roine