Vädrets makter var på sitt bästa humör när UMCK hade sitt årliga träningsläger på Kanikebolbanan i Östhammar. På plats fanns cirka 90 träningsvilliga förare som deltog i lägret. Plus att UMCK-Veteranerna var på plats för att fixa käket!
Klicka på rubriken eller gå in under "Nyheter 2012" för att läsa mera!
Bilden - UMCK Veteranernas banderoll  med Kalle Göransson, Anders Persson, Ove Johansson, Sture Eriksson!

1_Camp_-12

Tränare för förarna var bröderna Krister och Ola Thorell, Tommy Egermalm och "Jocke" Rosander. Knattarna, både tjejer och killar, fick en grundlig genomgång av åkteknik och bestämmelser för moto-cross. Man tränade starter och spårval med mera. Stora klassen likaså, med provstarter och heat. Träningslägret avlöpte utan att någon förare skadade sig. Och alla deltagarna var mycket nöjda med lägret som varade i tre dagar, med camping på banan och trivsel på kvällen. UMCK Veteranerna ansvarade som tidigare år för mathållningen, och ett tiotal veteraner serverade hungriga crossförare med mat och dryck. Moderklubben tackade veteranerna för ett väl utfört arbete.
Bilden nedan -"Kalle", "Perra" och Sture serverar mat till hungriga crossåkare!
2_Camp_-12

Bilden nedan - En åksugen Matilda Huss!
3_Camp_-12

Bilden - Henrik Ededahl på väg ut på en träningsrunda!
4_Camp_-12

Bilden nedan - Emmy Wallberg tillsammans med pappa "Larsan" framför crossbussen! Emmy har i år haft problem med skador, bla en hjärnskakning. Hon känner sig bra nu och satsar hårt inför fortsättningen av säsongen med VM och SM deltävlingar.
5_Camp_-12