Regerande Supercrossmästaren Ryan Dungey på sin Rockstar- Suzuki vann sin första tävling för året då han fick ställa sig överst på prispallen när Stadiumcrossens tolvte deltävling kördes i Rogers Centre i Toronto, Canada nu i helgen.  Chad Reed tog en säker andra plats, och genom att Ryan Villopoto strulade till det även i helgens tävling, övertog nu Chad Reed den sammanlagda ledningen i mästerskapet. Det kommer att bli en stenhård kamp mellan de fem första i sammandraget, alla fem har chans till totalsegern - just nu skiljer bara 22 poäng mellan 1:a och 5:e platsen!
Skotten Dean Wilson på sin Monster/THOR-sponsrade Kawasaki vann Litesklassen före ledaren sammanlagt, Justin Barcia. Över 45.000 åskådare såg tävlingarna i Torontos berömda hockeyarena, den arena som Börje Salming brukade spela sina hemmamatcher på!
Bilden - Segraren i Torontos deltävling - Ryan Dungey. Äntligen fick han koppla på segersmilet igen!