Inte ännu publicerad

Isracingtävlingarna som kördes på inomhusarenor i Rättvik och Sandviken nu i veckan blev en stor framgång. Arrangörerna med bl.a. Varg-Olle Nygren, "Posa" Serenius och den tidigare generalsekreteraren på Svemo, Rolf Sundberg, var nöjda och ser positivt på fortsatta tävlingar nästa säsong. Och publiken stortrivdes! Det är inte alltid man kan sitta på sköna stolar, äta korv och dricka en öl mellan heaten och avsluta kvällen med en isracing-pytt-i-panna i arenarestaurangen! Kanon tyckte de gästande UMCK-veteranerna som fanns på plats i (Kalle) Göranssons Arena i Sandviken!
Bilden - Segraren i Sandviken och totalsegrare i de båda inomhustävlingarna - Stefan Svensson!
Is-Sandv-11_004 

Premiär för isracingtävlingar i Göranssons Arena i Sandviken. Starten har gått i ett av heaten och förarna dundrar in i första svängen där publiken t.o.m.kan sitta i restaurangen ni ser till höger och följa heaten. Arenan, som mest används som bandyhall, kan ta in max. 2800 personer. På isracingpremiären kom det 2.500 personer!
Stefan Svensson var på ett strålande åkhumör - även om han åkte halvskadad - och vann före ryssen Andreij Gavrilkin och tjecken Antonin Klatowsky.
Is-Sandv-11_032

Och som vanligt så fanns det UMCK-veteraner på plats när det gäller motortävlingar! Här har de dessutom fått sällskap av en annan veteran på läktaren - Sten "Storken" Lundin. "Storken" fungerade också som kvällens prisutdelare och hjälpte på så sätt polaren och vapendragaren "Varg-Olle" att få saker och ting att fungera när det kördes arena-isracing för första gången i Sverige!
Bilden nedan. Fr.v. ses Sivert Eriksson, "Totte" Hallman, "Lelle" Dahlén, "Storken" Lundin och "Ampe" Persson - alla gillade att sitta varmt och skönt och titta på isracingtävlingar! 
Is-Sandv-11_041

"Varg-Olle" Nygren var strålande glad över att arrangemanget och hans ideér om att arrangera isracing-tävlingar inomhus hade fungerat till punkt och pricka. Förutom att publiken kom i stora antal så bjöd förarna på täta, hårda fighter som uppskattades av publiken. Några väl tuffa fighter mellan förarna resulterade i några vurpor, dock utan att någon av förarna blev skadade.
Bilden nedan - "Totte" Hallman gratulerar en strålande glad "Vargen" till hans framgångar med arrangemanget! 
Is-Sandv-11_043
X