You are here:

UMCK-Veteraner uppvaktar Bill Nilsson på hans 80-årsdag!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Trots att det både regnade, snöade och blåste kraftigt på måndagseftermiddagen så tog delegationen från UMCK-Veteranerna sig fram i snöyran på vägen mellan Uppsala och Hallstavik. Målet för den två man starka delegationen - Lennart Dahlén och Torsten Hallman - var att uppvakta Bill Nilsson på hans 80-årsdag! Trots problem med nedblåsta träd över Hallstaviksvägen som kom man fram i tid för uppvaktningen"
Bilden - Bill Nilsson - passade på att fylla 80 år i måndags!
Bill Nilsson 80 år

Och det var flera som hade trotsar det dåliga vädert. Både hus och verkstad var belägrat med gratulanter. Festföremålet var på ett strålande humör och berättade för alla om de motorcyklar som fanns både i verksta´n och i bostadshuset. Och här fanns det pärlor att titta på!

Bilden nedan - Bill berättar om ett av sina pågående projekt för Lennart Dahlén, Bengt Karlström och Sten "Storken" Lundin.
Bill 80 -1b

Bilden nedan - Här ser det nästan ut som gänget ber en bön för att man har begravt en motor som dragit sin sista suck. Men icke då - Inget är omöjligt för Bill att få fart på!
Bill 80 -2a

Bilden nedan - Ett uttryck som Bill har myntat som sitter på ett MC-Museum!
USAJuly-05No2 075 Small

 
Reportage och Resultat från UMCK Veteranernas Rally -16!

Reportage och Resultat från UMCK Veteranernas Rally -16!

Årets Bil & MC-Rally, denna gång med temat ”Badplatser i Hagundabygden”, har tillsammans med den efterföljande 5-kampstävlingen avgjorts i helgen.
Klicka på rubriken eller ”Race Runt Ranchen” för att läsa mera!
Bilden – Kluriga frågor att svara på. Här några av deltagarna vid andra kontrollen!

Läs mer
Veckans nostalgibild – Rolf Tibblin!

Veckans nostalgibild – Rolf Tibblin!

Här har vi ”Tibban” på Husqvarna och Brian Stonebridge, Greeves som tampas om ledningen direkt efter starten i 1958 års Grand Prix 250cc som kördes på Beenham Park i England. ”Tibban” vann tävlingen och kunde efter avslutad säsong titulera sig som Europamästare det året!
Bilden - Massor av åskådare och oerhört dammigt – precis som det var förr i tiden!

Läs mer
Gissa-tävlingen avslutad!

Gissa-tävlingen avslutad!

Gissa-tävlingen avslutad! Nu med vissa rättelser/ändringar - Bild 15 och 16! Även om vi inte med 100% säkerhet kan avgöra om alla svar på vår frågetävling är de rätta så vill vi presentera en lista över vad vi har fått in från olika håll. Den som vi med säkerhet vet har de flesta rätta svaren är vår UMCK-Veteranmedlem Göte Brunnberg som själv tävlade under samma period som bilderna kommer ifrån!  Grattis Göte! Klicka på rubriken för att se svaren!
Bilden – Ett litet vevparti som ryms i en handflata. Två-cylindrar, 4 ventiler/cylinder. Vilket märke och modell?


Läs mer

Välkommen

Klubbens syfte är att bevara den klubbkänsla och sammanhållning som alltid funnits inom UMCK

Läs mer

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag77
mod_vvisit_counterIgår1001
mod_vvisit_counterDen här veckan4206
mod_vvisit_counterFörra veckan5722
mod_vvisit_counterDen här månaden20468
mod_vvisit_counterFörra månaden23433
mod_vvisit_counterTotalt1795570

Datum: 2017-06-24