You are here:

Inget rätt svar på Gissa-tävling Nummer 10!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Gissa-tävling Nummer 10 har nu legat ute i några veckor utan att vi fått in det rätta svaret. Det har varit några som varit nära, nära men tyvärr är det ingen som lyckats med att pricka in det rätta året exakt!

Det rätta året är 1959 då den sista SM-tävlingen i 500cc för året kördes på Pepparrotsbanan i Enköping och Bill Nilsson vann den tävlingen inför 7000 åskådare. Det var den sista gången man använde flaggstart i ett SM-heat – allt enligt Göta MS Jubileumsbroschyr som dom gav ut i samband med att klubben fyllde 50 år för att antal år sedan!

Vilka var då de tre gentlemännen som fanns på bilden! Här var flera som hade kommit in med rätt svar - nämligen från vänster syns Leslie Archer, Sten Lundin och Jeff Smith, alla besökte Pepparrotsbanan under sin aktiva tid.

På bilden nedan forcerar Bill Nilsson på sin BSA en av kurvorna på den steniga Pepparotsbanan under "Stjärncrossen" som kördes 1954. Tävlingen vanns av Kuno Johansson, även han på en BSA Gold Star.

bill_e-kping_-54

 
Fler bilder från UMCK-Rallyt -17!

Fler bilder från UMCK-Rallyt -17!

Vi har fått in några bilder till ifrån UMCK-Veteranernas årliga Bil & MC-Rally.
Klicka på rubriken för att kolla in!
Bilden - Frågorna i år var en aning svåra var det allmänna omdömet!


Läs mer
Veteranernas Golf Scramble -17 avgjord!

Veteranernas Golf Scramble -17 avgjord!

UMCK-Veteranernas årliga Golf Scramble, som av tradition alltid har arrangerats på Söderby Golfs fina 9-hålsbana, blev även i år en lyckad tillställning. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Håll er undan ni andra! Banan reserverad för UMCK-Veteranernas Golf Scramble!


Läs mer
Ännu en nostalgi story i MXLarge!

Ännu en nostalgi story i MXLarge!

Double Champion – Hallman
I senaste nummret av MXLarge, Europas största nättidning om motocross, är det återigen en story som handlar om Torsten Hallman och hans första VM-segrar! Man har tydligen inte så mycket att skriva om dagens crossåkare! :-) 
Några sakfel här och där - men vad gör det eftersom det var mer än 50 år sedan!
 

Läs mer
Dags igen att vara med och gissa! Tävling nummer 21!

Dags igen att vara med och gissa! Tävling nummer 21!

Dags att tävla igen -Vilka är förarna? Klicka på rubriken så kan du se ett antal bilder på förare från tävlingar som kördes för 40 – 50 år sedan! Det är den eminenta fotografen Torbjörn Johansson som hittat en del gamla bilder som vi här visar upp – och den här gången vet vi vilka det är på bilderna!
Och du som är snabbast med det rätta svaret kommer att vinna diplomet "Mr Moto Know-it-All" som bevis på dina kunskaper inom motorcykelsporten! Skriv svaren i meddelanderutan under rubriken "Kontakt" plus ange ditt namn!
Bilden – Vilken är föraren A – Var med och gissa och vinn!

Läs mer

Välkommen

Klubbens syfte är att bevara den klubbkänsla och sammanhållning som alltid funnits inom UMCK

Läs mer

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag132
mod_vvisit_counterIgår568
mod_vvisit_counterDen här veckan1881
mod_vvisit_counterFörra veckan6552
mod_vvisit_counterDen här månaden18152
mod_vvisit_counterFörra månaden30537
mod_vvisit_counterTotalt1878126

Datum: 2017-09-20