You are here:

 

UMCK Veteranerna på plats vid 4-dagars!

Sommarens stora svenska Enduro och Rally äventyr, 4-Dagars Enduro, kördes programenligt för 17: e gången i år. Med start i Sala på morgonen den 30 juni så hade man redan avverkat de första två dagarna innan det var dags för tredje dagens enduroslinga, sträcka 18. Den kördes på UMCK Veteranmedlemmen Hasse Wigenfeldts marker ut vid Ramsta. Som vanligt var enduroslingan, som i år var utlagd på en 7,5 km bana, i perfekt skick och vållade inte deltagarna några större svårigheter. Banan fick idel beröm av deltagarna och snabbaste tiden hade Fredrik Kvarnström från Folkare som klarade slingan på 12,45.

Ett 10-tal av UMCK´s Veteraner fanns på plats och hjälpte till med allehanda sysslor som start och mål funktionärer, trafikdirigerare och kontrollanter ute i skogen. På grund av det begränsade området som fanns till förfogande för att göra en utmanande och tillräcklig lång enduroslinga så fanns det ett flertal möjligheter för förarna att gena. UMCK´s Veteraner var därför strategiskt utplacerade där sådana möjligheter fanns och satte effektiv stopp för detta!

Efter en väl genomförd tävling så bjöds sedan alla veteranerna på gott kaffe och bröd hemma hos familjen Wigenfedt. En perfekt avslutning på en lyckad dag!

 
UMCK-Veteranerna besöker MC-Collection!

UMCK-Veteranerna besöker MC-Collection!

Torsdagen den 26 nov. var vi ett litet gäng Veteraner som besökte MC-Colletion. Det var väl tredje besöket genom åren som vi Veteraner var på plats. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Christer berättar om MC-Collection!


Robban blir ordentigt firad!

Robban blir ordentigt firad!

Idag, den 24/11, så fyller Joel Robert 72 år. Han råkade ju ut för lite hälsoproblem tidigare i år men är numera i prima form. När "Robban" festar så kan allt hända. Klicka på bilden för att se vad han fick för överraskningspresent!

UMCK-Veteranerna besöker MC-Collection!

UMCK-Veteranerna besöker MC-Collection!

UMCK-Veteranerna besöker MC-Collection. Klicka på rubriken för att läsa mera!

Inbjudan till UMCK Veteranernas Julbord -15

Inbjudan till UMCK Veteranernas Julbord -15

Klicka på rubriken för att läsa inbjudan till UMCK-Veteranerna med respektive!

UNT's Idrottshistoria -

UNT's Idrottshistoria - "Totte" Hallman i topp!

UMCK Veteranernas ordförande Bosse Svensson har saxat några citat från Upsala Nya Tidnings reportage om idrotthändelser under UNT's 125-åriga historia. Klicka på rubriken och läs!
Bilden - "Totte" gratuleras direkt efter målgång till den fjärde VM-segern av klubbkompisen Mats Wigenfeldt! Året var 1967 och platsen var ett dammigt och varmt Belgorod i Sovjetunion!

 
Reportage och resultat från UMCK-Veteranernas Rally!

Reportage och resultat från UMCK-Veteranernas Rally!

Den 29 augusti arrangerade UMCK-Veteranerna sitt sedvanliga Bil & MC-Rallyt. Rallyt avslutades vid Ramsta med diverse lekar som de flesta deltog i. Klicka - att se bilder och reportage!
Bilden - Vid de fyra kontrollerna fanns det klurigheter som skulle besvaras!


Läs mer
Årets

Årets "Scramble" - Succe' med inbjudna Väsbyveteraner!

Till UMCK-Veteranernas årlig "Scramble" hade klubben i år inbjudit Upplands-Väsbys Veteranklubb. Och det blev allmän förbrödring när lagen lottades. Klicka på rubriken - eller gå in under "Golf" - för att se mer bilder från årets "Scramble"!
Bilden - Här står "Lag TH" startklara för att slå ut på första Tee!

Läs mer
UMCK-Veteraner besöker Jällis!

UMCK-Veteraner besöker Jällis!

Jällis-banan – en av de första motocrossbanorna utanför Uppsala fick under veckan besök av ett 40-tal UMCK-Veteraner!
Klicka på rubriken – eller under ”Nostalgi” för att läsa mera om Jällis!
Bilden – Så här kunde det se ut när UMCK-arna tränade på 50-talet. Lennart Dahlén forsar fram i lervällingen ute på Jällisbanan!


Läs mer
Hur gick det med utmaningen?

Hur gick det med utmaningen?

Dags att redovisa tävlingen, en tävling som skapat lite oreda och frågor från flera av våra läsare och tävlande. Vi ber om ursäkt att det kanske blev lite otydligt när vi ville skryta om vår veteran-klubb!
För att läsa vidare! Klicka på rubriken eller gå in under ”Tävlingar” i rubriken ovan!
Bilden - Världsmästare 1962 - "Totte" Hallman och "Roffe" Tibblin - bästa individuella poängplockare i varsin klubb!

Läs mer

Välkommen

Klubbens syfte är att bevara den klubbkänsla och sammanhållning som alltid funnits inom UMCK

Läs mer

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag351
mod_vvisit_counterIgår669
mod_vvisit_counterDen här veckan351
mod_vvisit_counterFörra veckan6919
mod_vvisit_counterDen här månaden30037
mod_vvisit_counterFörra månaden30899
mod_vvisit_counterTotalt1154496

Datum: 2015-11-30