You are here:

 

UMCK Veteranerna på plats vid 4-dagars!

Sommarens stora svenska Enduro och Rally äventyr, 4-Dagars Enduro, kördes programenligt för 17: e gången i år. Med start i Sala på morgonen den 30 juni så hade man redan avverkat de första två dagarna innan det var dags för tredje dagens enduroslinga, sträcka 18. Den kördes på UMCK Veteranmedlemmen Hasse Wigenfeldts marker ut vid Ramsta. Som vanligt var enduroslingan, som i år var utlagd på en 7,5 km bana, i perfekt skick och vållade inte deltagarna några större svårigheter. Banan fick idel beröm av deltagarna och snabbaste tiden hade Fredrik Kvarnström från Folkare som klarade slingan på 12,45.

Ett 10-tal av UMCK´s Veteraner fanns på plats och hjälpte till med allehanda sysslor som start och mål funktionärer, trafikdirigerare och kontrollanter ute i skogen. På grund av det begränsade området som fanns till förfogande för att göra en utmanande och tillräcklig lång enduroslinga så fanns det ett flertal möjligheter för förarna att gena. UMCK´s Veteraner var därför strategiskt utplacerade där sådana möjligheter fanns och satte effektiv stopp för detta!

Efter en väl genomförd tävling så bjöds sedan alla veteranerna på gott kaffe och bröd hemma hos familjen Wigenfedt. En perfekt avslutning på en lyckad dag!

 
Häng med på årets första veteranaktivitet!

Häng med på årets första veteranaktivitet!

Alla UMCK Veteraner är välkomna till ett företagsbesök hos SCOTT Sports AB på Edsbrogatan 1D i Librobäck den 13 februari 2018 med start kl. 17:00 prick! Besöket börjar med visning av lager, utställnings- och kontorslokaler. Vi fikar sen i konferensrummet och får där en företagspresentation av företagets VD, Håkan Eriksson. Därefter kommer ”Totte” Hallman att berätta om starten av SCOTT och övriga av hans företag - d.v.s. mycket nostalgisnack!
De som vill vara med, anmäl er till Bosse Svensson 070–8778815, senast 9/2!
Bilden visar ingången till SCOTT's nya lokaler där vi samlas!

Marvin Musquin vinner årets första Supercross!

Marvin Musquin vinner årets första Supercross!

Fransk seger i årets första Supercross! 45000 åskådare på en utsåld Anaheim stadion såg KTM/THOR sponsrade fransosen Marvin Musquin vinna årets första Supercross. Han vann före Husqvarnas Jason Andersson och på tredje plats kom överraskningen Justin Barcia.
Bilden – Glada vinnare på podiet!

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

Ni som hade tur och hann med att få ett exemplar av UMCK’s 70-års Jubileumsbok – Grattis! För er som missade att beställa finns fortfarande chansen att köpa den! Vi kommer att trycka upp ett antal böcker till efter helgerna, så passa på!
UMCK’s Jubileumsbok kostar 350:- och kan beställas av Anders Persson på 070-7432187 eller per e-mail:  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den   - Se mer info om boken i tidigare artiklar på vår hemsida!
Bilden – Nu går det att beställa flera! Tummen upp för UMCK's 70-års Jubileumsbok tycker Torsten Hallman!

UMCK's 70-års Jubileumsbok - Beställ här!

UMCK's 70-års Jubileumsbok - Beställ här!

I samband med UMCK's 70-års Jubileum producerades det en fotobok med bilder över klubbens långa historia - från grundarna som bildade klubben 1947 - bilder från 50 -talet med Elon Forsberg m.fl. - 60-talet med Torsten Hallman, Bosse Ekeberg m.fl - 70-talet med klubbens framgångsrika serielag - 80cc-kubiks vågen med träningsläger i Torkelsbo  mm. mm.En fotobok man inte får missa!
Beställ Jubileumsboken av Anders Persson på 070-7432187 eller per e-mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den   - Se mer info på bilden nedan! Klicka på rubriken för bättre bild!
Bilden - Presentation av 70-års Jubileumsboken!

Vilket kalas Jubileumsfesten blev!

Vilket kalas Jubileumsfesten blev!

En succékväll blev det på UMCK’s 70-års Jubileumsfest! Sammanlagt deltog 90 stycken personer på festen: Damer, UMCK:are, UMCK Veteraner samt inbjudna gäster i en fantastisk kväll ute på Söderby Golf & Krog. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden – En stor välkomstskylt vid entren välkomnade gästerna!

 
Fler bilder från UMCK-Rallyt -17!

Fler bilder från UMCK-Rallyt -17!

Vi har fått in några bilder till ifrån UMCK-Veteranernas årliga Bil & MC-Rally.
Klicka på rubriken för att kolla in!
Bilden - Frågorna i år var en aning svåra var det allmänna omdömet!


Läs mer
Veteranernas Golf Scramble -17 avgjord!

Veteranernas Golf Scramble -17 avgjord!

UMCK-Veteranernas årliga Golf Scramble, som av tradition alltid har arrangerats på Söderby Golfs fina 9-hålsbana, blev även i år en lyckad tillställning. Klicka på rubriken för att läsa mera!
Bilden - Håll er undan ni andra! Banan reserverad för UMCK-Veteranernas Golf Scramble!


Läs mer
Stilstudie på Bert Ekeberg!

Stilstudie på Bert Ekeberg!

Vår egen eminenta fotograf Torbjörn Johansson överraskar med jämna mellanrum och skickar bilder från tävlingar runt om i Uppland. Den här gången har han hittat sin brors, till dags dato, oframkallade bilder från Putsbolsbanan, Rasbo 1971. Bilderna visar vår UMCK-Veteran Bert Ekeberg framfart på banan. Vad Torbjörn kommer ihåg så hade Bert en hård fajt med en nykomling vid namn Håkan Carlqvist! Klicka på rubriken för att se bilderna!
Bilden – Snygg stilstudie av Bert Ekeberg!
 

Läs mer
Vi har en vinnare i vår Tävling No 21!

Vi har en vinnare i vår Tävling No 21!

Tävling nummer 21 visade sig vara svårare än befarat, det gällde ju att ha svar på alla sju förarna. Och det kan ju vara svårt att få rätt på en!. Vi fick faktiskt inte in så många gissningar eller förslag på förarnas namn - och ingen kom in med rätt svar på alla. 
Men den som kom in med flest rätta svar var UMCK-Veteranen Lennart Dahlén som vinner diplomet ”Mr Moto History Know-it-All”! Grattis Lelle – du kan din enduro historia! 

Klicka på rubriken eller gå in under ”tävlingar” så får ni se de rätta svaren!
Bilden – Diplom No 21 gick till Lennart Dahlén!

 

Läs mer

Välkommen

Klubbens syfte är att bevara den klubbkänsla och sammanhållning som alltid funnits inom UMCK

Läs mer

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag209
mod_vvisit_counterIgår1704
mod_vvisit_counterDen här veckan5457
mod_vvisit_counterFörra veckan5587
mod_vvisit_counterDen här månaden14928
mod_vvisit_counterFörra månaden21850
mod_vvisit_counterTotalt2007553

Datum: 2018-02-18